Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biust 75 E. czy to dużo?

Polecane posty

Gość gość
da się? da się wymieniać więcej? bo jest masa modelek,które maja nawet 175-180 wzrostu ,tyle kilo co autorka i 75 pod biustem

Gość gość
A gdzie tam jest napisane, ile ona ma POD biustem? Jest tylko wymiar w biuście. A nawet jeśli ma pod biustem te 70cm (w co mocno wątpię) to jej rozmiar stanika przy 90 cm w biuście to, uwaga: 65G. gość dziś , nie wyszukuj panienek nie potrafiących sobie dobrać stanika :D 65D-60F ta pani ma :D

Gość gość
taa bo ty masz miare w oczach niby hahaha

Gość gość
gość dziś , nie nie wymieniać, bo tam nigdzie nie jest napisane, ile one mają pod biustem, tylko co najwyżej są podane rozmiary kompletnie źle dobranych staników, dowodzące tylko tego, że tym paniom mocno potrzebna jest pomoc brafitterki

Gość gość
gość dziś ja po prostu wiem, jak się staniki prawidłowo dobiera (pracowałam 2 lata jako brafitterka), i jakie są rozmiary prawdopodobne dla takich dziewczyn, a jakie są kompletnie z czapy ;) :D

Gość gość
ale fajny duzy

Gość gość
Smof, wybacz, ale Cię zagwiażczyło i wypad, j****y lamusie.

Gość gość
To biust 75 E to duży czy maly?

Gość Dk98
Ja też mam duży rozmiar biustu i też mam problem ... Ale koleżanka poleciła mi stronę na której kupuję staniki już od lat , mają moje rozmiary i to są dobrej jakości staniki .. Zamawiam je dość często na tej stronie http://www.ekubas.pl/ Wystarczy zamówic i przyjdzie do 3 dni max , a jak czegoś nie wiem to zadzwonie i się dopytam to wszystko mi powiedzą Polecam !