Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak podrywają faceci po 40

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie-jak podrywają faceci po 40? Otwarci, towarzyscy. Interesuje mnie przede wszystkim jak podrywają młodsze 15-20 lat kobiety?

Gość wilczekmilczek
na milczka...

Gość gość
nie podrywaja, gapia sie i to im wystarcza, pozniej wracaja do zonki

Gość gość
Jesteś taka piękna, taka se..y, czuje drżenie kiedy dotykam Twojej dłoni, nie moge za długo patrzeć w te oczy, bo jeszcze się od nich uzależnię, nie proponuje niczego, ale śniłaś mi sie dzisiaj, z kim wczoraj rozmawiałaś moze rozwine dywanik przed toba jestes taka boska, jestes bardzo inteligentna nigdy nie zdradziłym, ale jak na Ciebie patrze to mam brudne mysli podobasz mi się aż za bardzo zrobilem Ci kawe marze o tym by Ci pomasowac plecy, tak po koleżensku spalas z nim, powiedz, że on Ciebie nie dotykal nie moge przestac myslec o Tobie, mysle juz od 3 dni ta roza to dla ciebie, piekne kwiaty dla pieknej kobiety moge Ci mowić na Ty? jestem sam... bardzo kusisz jak Cie zobaczylem to oszalalem na Twoim punkcie, a jak wygl;adasz w tej spodnicy, nie mogę, a w tej bluzce z dekoltem w karo, jak na Ciebie patrze to chetnie koch...m się do upadłego faceci lubia takie kruche jak Ty kobiety pewnie masz duzy wybór, a ja nie chcę sie narzucać idę, bo działaś na mnie tak, że przstawia mi sie tryb myslenia nie moge oderwac oczu od Ciebie, przepraszam nie, nie jestem zakochany, po prostu dzialasz na mnie tak, że nie moge przestac myslec gdybys byla moja dziewczyna to zapytalbym czy podoba Ci się taka lekka nutka udawanej przemocy jak facet bierze mocniej wzbudzasz we mnie dzikie żądze mam na Ciebie straszna ochote, nie powinienem tego mówić nie rozmawiaj z nim, ze mna bedziesz miala dobrze i inne pierdy :O

Gość gość
na to jak sa ustawieni (jesli sa) - nic wiecej nie moga zaoferowac a i to moze zaoferowac wiekszosc ogarnietych 30-latkow

Gość gość
gość dziś Jesteś facetem czy kobietą?

Gość gość
Co za rożnica? Masz bardzo ładne usta, takie pełne Masz w sobie to COŚ masz w sobie coś takiego, co mnie przyciaga jak magnes nie ścinaj włosów, lubie takie długie, pokręcone nie pomyśl, że jestem bezczelny ale domyślam sie, ze masz duży temperament masz taką charyzmatyczną osobowość piękna z Ciebie dziewczyna możesz mi podać ...i smyra łapa po dłoni przypominasz mi aktorkę...jak ona sie nazywała trenujesz fitnes, pokaż kaloryfer jakie udziska, nie nie patrze tam, ale ze mnie oblech jesteś bardzo fajna czuje motyle w brzuchu na Twoj widok jestes piękna kobietą, której pragne, żadnej tak nie pragnąłem mam dalej pisac? :O

Gość gość
jasne ,ze na ty

Gość gość
ty tez masz w sobie to CUś

Gość gość
upuszczają rózne przedmioty, wchodza na stoły, słupy, sofy, hydranty w kałuże, i rozbijaja sie o wszelkie przedmioty nie wiedząc dokładnie czym to jest spowodowane, to też jakas forma podrywu, żeby dac odczuć, że ona aż tak podziałała rozkojarzająco zauroczylem się, jesteś piękna, szczupła jak modelka, wygladasz jak figura woskowa, jestes taka wygadana, może dokonczymy przy kawie ? mogę Ci jakoś pomóc? kto jest w Twoim typie? wybacz, ze spytam, ale masz kogoś? chodź, pomożesz mi, masz takie zgrabne dłonie jak widze jak malujesz usta ta szminka to mam ochote Cie pocałowac, przepraszam to takie prostackie, co powiedzialem mialabys cos przeciwko gdybym Cie przytulil? mialabys cos przeciwko gdybym Cie pocałował przygladam ci sie od dawna, ale wstydzilem sie podejsc nikt na mnie nie zrobil takiego wrazenia, peszysz mnie oniesmielasz mnie tak patrzysz w moje oczy.. to spojrzenie takie przeszywające moge jeszcze w nie popatrzeć, proszę moge iść z toba na zakupy pomogę Ci coś wybrać (oczywiscie chdozi o to, zeby przygladac sie bezwstydnie i ogladac z kazdej strony) i tak dalej i tak dalej, same smuty

Gość gość
Ma to znaczenie czy jesteś facetem czy kobietą.

Gość gość
to kobieta

Gość gość
masz ładny łancuszek...(patrzy bezczelnie w dekolt) jaki masz rozmiar spodni...(patrzy na tyłek) do twarzy Ci w tym... podkresla lazur Twoich oczu pasuje do Ciebie ta bluzka, ale zapomnij ją, nie powinnaś tak chodzić z takim dekoltem pewnie wielu facetów chce sie z Tobą umówić, jesteś wolna? co robisz w niedziele wieczorem? wiesz to chyba Cię zainteresuje, jest pokaz dzieł sztuki w...a może wybierzemy sie tam razem, mnie też to samo interesuje ... powiedz uczciwie czego ode mnie oczekujesz? wyartykułuj o co Ci chodzi? kim moge dla Ciebie być? świetnie wyglądasz w tej ołówkowej spodnicy masz fajne rajstopy

Gość gość
*zapnij Jakie to ma znaczenie czy facetem czy kobieta to sa uniwersalne teksty dobre na kazda pogodę, zawsze chwyta...zwłaszcza jak ktoś jest łasy na komplementy albo nieświadomy albo świadomy, ale wygłodzony

Gość gość
A czy to naturalne, ze faceci w takim wieku lubia rozmowy z kobietami 15-20 lat młodszymi? Generalnie chodzi o to, ze dwoje takich ludzi moze ze soba gadać i gadać i nie widza jak czas upływa. I do tego jeszcze czytają sobie w myślach

Gość gość
Ma to znaczenie, bo mam nadzieję że faceci po 40 nie są aż tak tępi :O

Gość gość
Tak to naturalne. Potrzebują bodzców wizualnych oraz dziewczęcej świezości, jędrnych kształtów, delikatnej skóry, bez zmarszczek, siwych wlosów, czegoś, co kojarzy się z lekką kobiecościa, ale przede wszystkim z niewinnością. To bierze

Gość gość
Niestety są? Wlasciwie maja coś z nastolatka ...

Gość gość
ale patrza na mlodsze przede wszystkim w kontekscie seksualno-trofealnym

Gość gość
gość dziś Tak to naturalne. Potrzebują bodzców wizualnych oraz dziewczęcej świezości, jędrnych kształtów, delikatnej skóry, bez zmarszczek, siwych wlosów, czegoś, co kojarzy się z lekką kobiecościa, ale przede wszystkim z niewinnością. To bierze Czy w takim razie nawet po dłuższym czasie takiej przyjazni (2-3 latach) jest szansa, ze cos sie wydarzy, mysle tu o ewentualnym romansie?

Gość gość
Faceci po 40-tce mają jeden sposób na podryw. Wyciągają portfel. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
ja bym nie wziol

Gość gość
00:38 hahaha :)

Gość gość
wziąłbyś, kwestia gejowskiej ceny :D

Gość gość
teoretycznie jest taka możliwość, nigdy nie mów nigdy...ale nikła i watła. Musi coś zaskoczyć...coś wpłynąć na zmianę zdania, coś się musi zmienić...Ludzie też sie zmieniają z czasem... Jeżeli ktoś od początku jest odpychający to raczej nawet po 20 latach nie stanie się pociagajacy. Jeśli ktoś był srednio pociagający od początku, ale z róznych przyczyn to niemożliwe to się może bardziej eskalować i moze po iluś latach zbliżania się do siebie, jakby wspierania się, być może coś z tego wyniknąć A jeśli ktoś byl bardzo pociagajacy dla tej osoby od początku to niemal pewne, ze coś z tego wyniknie, chyba, że ktoś w porę się wymiksuje i zniknie.

Gość gość
Z portwelem to naprawde super podryw same świetne dziewczyny o glebokiej kulturze i wysokim mniemaniu reaguja facet to musi byc facet a dziewczyny same lgna do niego czy ma 20 czy 40 lat

Gość gość
A jesli wlasnie czuć te chemię, przynajmniej tak uważam, czytamy sobie w myślach, flirtujemy, ale ograniczają troche względy etyczne, czytaj relacja pracownicza? Nie moge powiedzieć co siedzi w jego głowie, ale wg mnie tak to wyglada-co wtedy?

Gość gość
ogólnie romans kojarzy się z czymś złym, z jakimiś stratami, z jakimś dziwnym ukrywaniem się, z pretensjami, z bólem, z krzywdzeniem, więc nikt kto jest empatyczny raczej nie wikła się w takie rzeczy... ale nigdy nie mów nigdy, każdemu, nawet najporzadniejszemu może się to niestety zdarzyć, bo człowiek jest tylko człowiekiem, a nie maszyną, choć ja wierze w to, ze jeśli się kogoś naprawde mocno kocha to nie ma raczej takiej możliwości, aby chcieć spróbowac kogoś innego. Ale ludzie są rózni, mniej wrażliwi, bardziej wrażliwi, mają rózne doswiadczenia, rozne temperamenty i rozne sytuacje to powoduje. Nigdy np nie zrozumiem jak mozna prowadzić podwojne życie. To jest dla mnie coś zgadkowego, jak można wracać i udawać, ze wszystko jest ok i odgrywac rolę, a jednocześnie grać na drugim fortepianie. To jest dla mnie nienormalne. mam wrażenie, że tacy ludzie mają jakiś problem z psychiką, jakieś uzależnienie od zbliżeń czy coś pomieszane w mózgu, w sensie za duzo istoty białej, że potrafią kłamać jak z nut bez mrugniecia okiem i ciagnać to latami nawet jeśli nazywają to, że to tylko zbliżenie. To jest dla mnie cos chorego. Nie potrafie tego pojąć?

Gość gość
romanse w pracy sa dla idiotow!! dziewczyno zrobisz z siebie posmiewisko na dobra reputacje pracuje sie latami, stracic ja mozna w kilka sekund, zapamietaj to sobie kup sobie wibrator, moze pomoze?