Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Coraz bardziej sie przekonuje ze facetom czesto nie wolno okazywac uczuc

Polecane posty

Gość gość

Na poczatku napewno nie mozna, trzeba wrecz udawać niedostepna. Zaraz mi tu napiszecie, ze to gierki, ze nic to nie zdziała, ale jednak faceci tacy juz sa dziecinni i nic na to nie poradzimy, moze nie jest to dojrzale postepiwanie, ale sami sie o takie prosza. Jak od poczatku wykazywałam zainteresowanie (ale nie bylam nachalna) to nawet jak sie bardzo podobalam facetowi, szybko sie nudził i jego entuzjazm gasł. w dalszym etapie tez czesto warto go trzymac na dystans, nie zawsze, czasem trzeba okazac uczucie czy zainteresowanie, ale tylko jak zasluzy. Jesli on pierwszy nie okazuje uczuc radzilabym sie z tym wstrzymac bo moze sie to skonczyc duzym rozczarowaniem generalnie faceci lubia zdobywac to jest wiecej niz pewne, w moim zyciu sie to sprawdza najlepiej na faceta dziala jak nie wie czy kobiecie na nim zalezy

Gość gość
a ja nie spotkałam faceta który byłby gotowy na to czego pragnę i żeby wszedł we wszystko z gracją i żebym mogła go podziwiać,zawsze te kretyńskie maski gry ,gdy ja szczerze z sercem,i gdy oni już załapują o co chodzi i jakie to jest doskonałe to mi już się nie chce po tych gierkach ,i zawsze wychodzi że to ja niedobra idę w siną dal,szczeniaki

Gość ciubaryk
generalnie to masz rację ale w Twoim wieku to na cztery kobiety jest jeden facet i taka jest prawda , więc co zrobisz ?

Gość gość
dobrze ze wy jestescie idealne

Gość gość
na niektóre kobiety przypada siedmiu a niektóre uwielbiają samotność

Gość gość
To jakas brednia, ze na 4 kobiety jest jeden facet, facetow jest mniej tylko dlatego, ze kobiety zyja dluzej wiec tu bardziej chodzi o starsze pokolenie Poza tym nawet jesliby tak bylo to wybrałby ta niedostepna z tych czterech