Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prof. Witold Kieżun Jak powstał tzw. Plan Balcerowicza

Polecane posty

Gość gość
czekam na drugą część pt "jak powstał prof kieżuń"? w której wyjaśni na czym polega niezaleznosc finansowa i ideologiczna naukowców szczególnie tych zyjących z państwowej pensji i publikowaniu na zamówienie prywatnych firm "niezaleznych" badań w dowolnej dziedzinie

Gość gość
wróc. nie publikowaniu tylko autoryzowaniu;)

Gość gość
z checią dowiem się równiez kto przyznaje nominacje profesorskie zatrudnia tudziez zwalnia pracowników naukowych, jak równiez zapoznam sie z osiągnięciami profesora również tymi, które dały mu tytuł profesorski. nie no kooorfa bez jaj:D

Gość gość
co jeszcze? szkolenie o tym jak organizowac demonstracje prowadzone przez komendata stołecznej policji w stopniu generalskim, któremu przez przypadek gołab nasrał na pagony za komuny albo prelekcja kardynalska o zyciu w ubustwie ascezie i w pośięceniu dla bliźnich?

Gość gość
jak jest jakiś autorytet zaangażowany ideologicznie w walke przeciwko systemowi mogący mu realnie zagrozic to najprawdopodobniej leży w bezimiennej nieoznakowanej mogile, nad która bujnie rosną grzybki jesienia i borówki wiosna.

Gość gość
a ten mi wyskakuje z fresh revelami sprzed dwudziestu lat o tym jakim cwaniaczkiem jest balcerowicz i dla kogo pracuje. szoke!!!! i co ja mam z tym zrobić? zorganizować demonstracje pod hasłem "balcerowicz musi odejśc"?:D

Gość gość
troche na to za póxno tym bardziej, że za dwadzieścia lat okaże sie, ze profesor kieżuń był bby kim był i tez musi odejsc bez względu na to, ze juz nie zyje od jakiegos czasu. musztarda po obiedzie. smaczna bo smaczna ale niepprzydatna do niczego

Gość gość
a ten zdziwiony jakby odkrył którym przyciskiem wycisza sie smartfona. nie mam pretensji do prof kieżuna o jego ignorancje w tej kwestii w czasach gdy była aktualna mam natomiast uzasdnione podejrzenia co do intencji jego publicznych wystąpień jak równiez korzyści jakie z nich bezstresowo czerpie. na rynku mozna kupic wiatrówke niech prof kieżuńkupi poprosi kolegów z katedry inzynieryjnej zeby mu to przerusznikowali na jakas git spluwe i niech kooorfa ustrzeli pedała anie mi tu piertoli jakby odkrył że od ruszania skóra na koootasie robi sie miło na duszy

Gość gość
ten wie tamten wie. chodza gadaja zeby inni wiedzieli. jak juz wiedza jest wystarczajaco powszechna to trzeba zorganizowac jakąs demonstracje albo inny wieczorek poezji patriotycznej przy koniaku icygarze. wszyscy koorfa wiedzą ale co z tym zrobić to juz nikt nie wie. trza czekac az ktos powie. najlepiej pielęgnując w miedzyczasie swoje dobre samopoczucie i rozwijając kariere zawodowa. aaaa...c****j kooorfa z tym wszystkim i wami

Gość gość
spokojnie, to tylko matrix :D

Gość towarzysz Twierdochlebow
Towarzyszu, nie przesadzajcie. Natrzepaliscie postow jak mlody walikonik spermy nad pierwszym Playboyem. Prawda jest taka, ze trzeba wpierw zebrac kolektyw zakladowy, zrobic zebranie partyjne, wysluchac przemowienia tow. Gierka, wyciagnac wnioski i dopiero wtedy moga zapasc konkretne decyzje planu piecioletniwgo zatytulowanego "Socjalistyczne NIE dla kulakow, burzujow i wyzyskiwaczy klas robotniczo-chlopskich". A teraz towarzyszu pozwolcie, ze sie odmelduje spiewajac "Wstawaj strana narodnaja, wstawaj na smiertnyj boj"

Gość gość
śmiertelny bój dzieje się co dnia kto po mojej stronie a kto przeciw mnie będę walczyć do ostatniej zwiotczałej kończyny i ostatniego tchu w piersiach nie upadnę, nie poddam się choćby bat świszczał wokól głowy a ruiny zasypywały kurzem oczy taką mam wolę