Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NWO wygrywa

Depopulacja Polski w trakcie

Polecane posty

Gość gość
gość 19:25 zwóć uwgę, że napisałem to wszystko w czasie przyszłm ""nie będę" do wigili jeszcze pomyśle czy sie ponizyć.

Gość gość
poza tym taki jest plan. sam szczyt pozostaje nieruszony reszta towarzystwa podlega ciągłej rotacji. ja sie wrotuje ich wyrotuje a później powiem żeby mnie wszycscy pocałowali w doope. mam gdzies wasze nagrody wieczne życie piekło niebo dzifki i wspólne całowanie sie po dooopach w elitarnych klubach. zabawy dla cweli.

Gość gość
wzajemne adorowanie poprzez jeżenie grzebyka nad dziubkiem mgle z dymu papierosowego przy muzyce z ostatniego patefonu na świecie. bez obrazy ale to pedalskie jakies jest:O

Gość gość
tylko jeszcze musi mi sie przypomniez ze oprócz pisania o tym musze coś w tym kierunku zrobic:D z tym może byc problem. jak sie wczuje to prawie jakbym już to zrobił;)

Gość gość
przyszło Ci kiedyś do głowy żeby wykorzystać swój talent pisarki w inny sposób niż produkowanie się na tym forum Twoje metafory są zaskakująco poetyckie, że się tak wyrażę, no i ta lekkość, jestem pod wrażeniem ilekroć trafiam na Twoje posty :)

Gość gość NWO
Polki zadbają o depopulacje, bo dają doopy za granicą czarnym, arabom i ciapatym.