Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NWO wygrywa

Depopulacja Polski w trakcie

Polecane posty

Gość NWO wygrywa

i o to chodzi, aby przegnać ludzi i zawładnąć ziemie

Gość gość
nwo w rozumieniu o jakim mówisz istnieje od zawsze polska równiez do nich nalezy nie muszą przeprowadzac depopulacji żeby ją zagarnąc tym bardziej, ze krtos musi na niej pracowac ewentualnie bulic za mozilwośc jej uzytkowania. chyba, ze nie wiem o jakichś surowcach tudzież innych mozliwosciach wykorzystania

Gość gość
ludkosc od zawsze była częścia tego procesu. nie wiem czy jest konieczna do jego funkcjonowania bo nie wiem czemu służy...i komu. coraz bardziej skłaniam się do biblijnej wizji wojny o dusze czowieka aczkolwiek nie pasuje mi to do taktyki utrzymywania ludzi w totalnej niewiedzy i ignorancji odnośnie faktycznych motywów głównych graczy. sam nie wiem. sam nie wiem. nwo =, nieograniczone środki i mozliwości manipulacji i kontroli przy jednoczesnych licznych przeciekach i jeszcze liczniejszych niezaleznych blogerów lamentujacych o końcu świata. cos mi tu smierdzi.

Gość gość
to sie kooorfa wszystko nie sumuje. nie pasuje do siebie. jakbyś układał trzy rodzaje puzzli na raz. całe szczęście mam bardziej trywialne zmartwienia. np takie jak sie uwolnic z tego szamba

Gość gość
wszędzie niescisłosci albo kłamstwa i półprawdy. z jednej strony systemowy beton z drugiej specjalistyczny sprzęt do rozbiórki c***j wie przez kogo sponsorowany. plany, wizje alternatywy. nie wierze w to. nikomu nie wierze nawet sobie nie wierze. pozostaje pytanie czym sie zatem kierować przy podejmowaniu decyzji i tu przychodzą z pomocą niezawodne orzeł i reszka;)

Gość NWO wygrywa
NWO redukcja ludności o 80%, jedzenie GMO, fale EMF, komórki = rak, fast foody z syfem, szczepionki, zatruwanie ludzi farmaceutyką, alkoholem i używkami, zatruta woda i powietrze, zatruta ziemia, ogłupianie i produkowanie debili w szkołach, programowanie TV i inne media, wykolejenie moralne ludności, podział i wyścig szczurów, walka o byt między sobą, z kobiet zrobienie kur/w a z facetów roboli za granicą, zniszczenie rodzin przez rozłąke zarobkową, zadłużanie obywateli publicznie i prywatnie, itp itd. przykładów jest wiele.

Gość obey comply slave
Kontrola, posłuszeństwo i niewidzialne niewolnictwo, o to tu chodzi.

Gość gość
powiem ci o co tu chodzi. tu chodzi o to zebys sie na to wkoorfił i z resztą debili pod kierownictwem bohaterów z yuotuba przeprowadził rewolucje po której cie rostrzelaja a wyzwolonej ludzkosci dadzą w prezencie nowe możliwości, nowy wspaniały system i świat bez wojen głodu i róznic wszelakich, która ta łyknie jak świeże bułeczki.

Gość gość
co bys nie zobił to nic nie zrobisz. taktyka szarżowania na płachte jest dosyc popularna wśród osłabionego i doprowadzonego do ostateczności wcześniejszym puszczaniem krwi bydła rogatego. nawet jak weźmiesz torreadora na rogi to i tak a moze tym bardziej nie przezyjesz. bilety zostały sprzedane, widownia oczekuje krwi a organizatorzy zadbaja o to żeby sie nie zawiodła. nie znaczy to że ktokolwiek z będących na arenie ma jakies wieksze szanse na dożycie starości

Gość gość
tylko krew czyni z ciebie bohatera tylko pot sprawia, ze czujesz satysfakcje z pracy. tylko orgazm gwarantuje zadowolonie z seksu. a każdy chce byc bohaterem, zasłużyc na odpoczynek i pobzykac przed snem. i tak to wygląda. perwersyjnie wykalkulowana maszyneria ludzkosci napędzana wydzielinami gruczołów. zapomniałem o łzach.

Gość gość
mam niejasne podejrzenie, ze zaprojektować mogła to tylko inna maszyna.

Gość gość
witamy w matrixie :D którą tabletkę podać, czerowną czy zieloną oto jest pytanie, odpowiedz na nie

Gość gość
sztuczna inteligencja nie istnieje maszyna robi tylko to co zaprogramuje jej człowiek, czasami się psuje ale nie na tyle by zacząć sama podejmować decyzje i sprzeciwić się woli człowieka chyba że o czymś nie wiem :-P

Gość gość
to nie jest statyczna równowaga tylko dynamiczna. taka jak w maszynerii ewentualnie w elektronice. działający w jakims celu układ elektroniczny nie moze sie składac z takich samych elementów chyba, że są wielofunkcyjne ale nie są bo to bez sensu. trzebaby było jakos kierowac ich funkcjonalnościa co wymagałoby kolejnego układu sterujacego. przyzwyczaj sie do roli i zyj nadzieja na to, że po śmierci trafisz do jakiefgoś repozyorium danych albo na elektroniczny złom, któy moze kiedys jeszcze ożyje natchniety duchem nanotechnologii

Gość gość
a do czego maszynie inteligencja? ma program (najczęściej bardzo prosty zapisany w samej konstrukcji i zaleznościach między trybikami) i wg niego działa. inteligencja to synonim na niewiedze. maszyna wie wszystko co musi wiedzieć zeby działac. inteligencja jej do niczego nie jest potrzebna

Gość gość
A slyszeliscie o chemtrails?

Gość gość
uprzedzając pytanie obecnie maszyny same projektuja, tworzą sztukę i ustalają wzory na podstawie dokładnych pomiarów obserwowanego zjawiska. co nimi kieruje? nie wiem kooorfa. moze generator liczb losowych? jeden c****j. jak zwał tak zwał. możesz to nazwac potrzebami duchowymi

Gość gość
słyszelim.

Gość gość
a widzielim?

Gość gość
nie wiem co widzielim. coś tam widzielim ale co to jest to tylko sie moglim głowic drapiąc przy tym po głowach i zagryzajac wygrzebane z włosów tuste weszki

Gość gość
u nas na wsi higiena jest bardzo wazna:) dlatego sołtys wprowadził ograniczenia w dostępie do informacji w zamian puszczajjac w obieg kilka bajek żebysmy sie samoodwszawiali

Gość gość
twierdzi przy tym, że rozwiazuje to jednocześnie problem przechowywania zapasów na zime ale jakos mu nie wierze

Gość gość
e tam, u nas na wsi można grzebać gdzie się chce i nikt nikogo nie kontroluje, no może czasem gdzieś zerknie ale nie robi z tego powodu wielkiej zadymy

Gość gość
podejrzewam, ze jak móz ścisnie to będzie sprzedawał kartofle w cenie jednego za hektar ziemi

Gość gość
no tak co nie zmienia faktu, że ggrebać se możesz tylko tam gzie siegniesz. nie ważne. co z tym chemitralis?

Gość Dldlldl
Mark of the beast.

Gość gość
to jakis traktor?

Gość gość
tak tak. znak bestii. wiem wiem. przepowiedziane i szumnie przypominane. robia to robią tamto w dodaktu ktos przewidział, że tak będa robic (pewnie oni sami bo inaczej przewidziałby równiez, że będa to robić tylko dla zamydlenia oczu) więc będa tak robic czyli nic sie z tym nie da zrobić. a jak sie da to moze lepiej nie robic skoro to przepowiedziane? w peeeździe to mam co kto mówi.

Gość gość
tak na logike. przewidziano zwiedzenie i to drugie..no. przejecie czy jakos tak koscioła. czyli wniebowstapienie sprawiedliwych ble ble. i teraz tak. szefu wszechwiedzący to przewidział bo jest wszechwiedzący ale jednocześnie nie przewidział, że jego oponent wykorzysta te przepowiednie do desynchronizacji planu(zapewne jego bo jest wszechmocny) i wykorzystaniu przeciwko niemu? cos mi tu nie gra i to bardzo. albo cos nie gra ze synnymi kompetencjami szefostwa albo to zwykła blaga w jego imieniu (co zresztą tez nie przemawia na korzyść jego kompetencji)

Gość gość
to co z tym chemitralis? jakies spekulacje?