Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotne Święta

Polecane posty

Ja już po raz kolejny nie daję się nabrać na te "święta". Zupełnie ich nie czuję. :( Ktoś słusznie zauważył, że jeśli ma się wybór, nigdy nie będą one samotne. To wolne miejsce zostawiane przy wigilijnym stole jest właśnie dla ludzi, którzy są sami ale też samotni. :( Nikt ich nie zaprasza, nikogo nie obchodzą, nikt o nich nie dba. Na ten dzień, mógłbym zamienić się miejscami z taką osobą. :) Ktoś by poczuł, że chociaż "czarna owca" rodziny, ale w kupie ;) a ja poznał co to naprawdę znaczy bycie samotnym. Wilk syty, owca cała.

Gość gość
jak smakuje samotna wigilijna wieczerza?

Nie marudź Kuszełłe. Spójrz na to z innej strony. Komercyjna stacja, zmuszana jest do puszczania Kevina, bo ludzie tak chcą :) Przecież nie musisz tego oglądać Kuszełłe. Możesz wejść ma F8 ... :D celebrytko P

Gość Bacillus von Glick
W końcu, w któreś z kolei Święta, Ci dwaj go wreszcie przyskrzynią i cały ten koszmar się skończy. :-o

A czym różną się te święta od innych Kuszełe? Porą roku, odpowiedz A, Kevinem na TV . B czy zmianą bielizny C ? D myć się czy wietrzyć ? ..

No i jeszcze tym, że od pewnego czasu coraz więcej obywateli interesuje się technologią wytwarzania koktajli mołotowa. To dobrze wróży budowie społeczeństwa obywatelskiego. ;)

A Psy w jakie święta puszczają? Zapomniałem parę tekstów i tak od święta bym sobie przypomniał . ;) To na forume zawsze działa , może nie na Ciebie Kuszełłe, bo jesteś z innej galaktyki, ale na innych owszem. Seksmisja chyba będzie w Sylwestra, bo ciemność widzę .... :P

Gość gość
samotnosc zawsze słabo smakuję ....:/ juz 3 lata jestem samotny i to jest straszne....

gość dziś Wierzę ci na słowo. Ja już się do tego tak przyzwyczaiłem, że chociaż czuję że coś jest nie tak, to nie mam ochoty na zmiany.

Gość gość
nowy spod jakiego znaku jesteś? I który rocznik?

Gość gość
no, drugi dzień z głowy jeszcze tylko jeden...

Gość gość
kiedy masz urodziny? Teraz jest miesiąc koziorożca :D

Gość gość
:) to już niedługo

Gość gość
ufff... nareszcie po świętach:) jak się bawiliście?