Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Im dłużej czytam to forum tym bardziej myślę, że w większośc**atologia tu siedzi

Polecane posty

Gość gość

Im dłużej czytam to forum tym bardziej myślę, że w większośc**atologia tu siedzi

Gość gość
O kur*wa, masz nas!

Gość gość
Im dluzej czytam to forum dociera do mnie jacy ludzie sa naprawdę. Dobrze ze Ty tez jestes na tym forum! Wsród samych swoich. Swoj do swego ciągnie jak to mawiają.

Gość gość
Brawo Ty

Gość gość
Ludzie tacy są naprawdę, tylko tutaj pokazują prawdziwe oblicze, na codzień każdy gara swoją rolę ;)

Gość bella   86
Witaj w rodzinie. :P:D

Gość gość
No jak ludzie sa tacy jak na tym forum to chyba zacznę sie cieszyć ze nie mam żadnych znajomych.

Gość gość
To polacy są tacy. Poczytaj fora zagraniczne. W życiu nie znajdziesz tam takiego chamstwa i syfu. W szczególności na działach macierzyństwo, gdzie powinny pisać świadome dojrzałe kobiety. Polki to największe prostaczki, co zresztą widać gołym okiem. Zazwyczaj już na pierwszej stronie jakiegokolwiek tematu są obelgi. Smutne ale prawdziwe.

Gość gość
Witamy w klubie ..kto z Kim przystaje...po co czytasz ,a potem komentujesz ,skora to Cie nie dotyczy?

Gość gość
młodsze pokolenia kształcone na rozwiązywaniu wyłącznie testów,nawet nie mają nadto słownictwa rozwiniętego,ani wiedzy ogólnej,jaką kiedyś dawało byle liceum dzieci z kluczem na szyi,albo wręcz takie pozostawione same sobie,czy z dziadkami,bo rodzice za granicę powyjeżdżali za chlebem,mają bardzo prosty system wartości,kasa-to kasa jest najważniejsza,muszą mieć dobre auto,takie by robiło wrażenie,ubierać się w znane marki,no wszystko na pokaz,i zamieszczone na fb

Gość gość
Kiedys to samo zauwazylam to podsumowali mnie tak samo jak ciebie :) normalnych jest tu garstka. Ale wiekszosc... co tu bede pisac. Prawda w oczy kole. Zaraz to się obruci przeciwko nam:P co dziwniejsze mnie twoj temat nie zabolal ale patoli z kafe od razu :D wiec wszystko jasne :P

Gość gość
"08:48] To polacy są tacy. Poczytaj fora zagraniczne. W życiu nie znajdziesz tam takiego chamstwa i syfu. W szczególności na działach macierzyństwo, gdzie powinny pisać świadome dojrzałe kobiety. Polki to największe prostaczki, co zresztą widać gołym okiem. Zazwyczaj już na pierwszej stronie jakiegokolwiek tematu są obelgi. Smutne ale prawdziwe. " No właśnie! Gdybyś była taka miła jak obcokrajowcy na forach zagranicznych to ani jednego złego słowa byś nie napisała o Polakach. Jeszcze tylko na koniec dopisz jak możesz, z kim rozmawiam ? Z Polką ? Czy nie z Polką ? Dodam że po twoim wcześniejszy wpisie to co nie odpowiesz to już i tak nie będzie dobrze świadczyć o tobie.

Gość gość
Autorko nikt z nas nie jest w pełni dobrym ani tzw normalnym człowiekiem i ty też nie. Nie zaprzeczaj że nie masz sobie nic do zarzucenia bo takiej osoby nie ma na świecie

Gość gość
"Kiedys to samo zauwazylam to podsumowali mnie tak samo jak ciebie usmiech.gif normalnych jest tu garstka. Ale wiekszosc... co tu bede pisac. Prawda w oczy kole. Zaraz to się obruci przeciwko namjezyk.gif co dziwniejsze mnie twoj temat nie zabolal ale patoli z kafe od razu smiech.gif wiec wszystko jasne jezyk.gif" Rozumujesz w stylu"innym mam zawsze tak dużo do zarzucenia i mogę krytykować, sobie nie mam do zarzucenia totalnie nic i nikt nie ma prawa mnie krytykować" ale jak ktoś napisze o mnie coś źle to tylko potwierdzi jak słusznie mu coś zarzucam. Taka spirala myślenia Nigdy nie ogarnę obłudy ludzi którzy psioczą "na Polaków". Dlaczego po wiadrze pomyj który wylewacie na swój kraj to macie jeszcze czelność mówić polsku i tu żyć (nie zasłaniajcie sie brakiem kasy na wyjazd to ściema, bilet nie jest aż tak drogi), a ci którzy wyjechali i nie mówią po polsku to obłudnikami są że mają czelność włazić na polskie fora. Gardząc Polakami i plując na nich to paradoksalnie sami wykazują się zachowaniem którym tak gardzą. Czyli to tak jakbym nienawidziła własnej matki za pewne zachowania a jednocześnie powielała taki sam schemat wobec własnego dziecka nie widząc tego

Gość gość
uważasz sie za lepszą ? to wykaż się lepszym zachowaniem, a nie robisz to samo

Gość gość
gość dziś gość dziś Brawo! Polacy mają jedną okropną cechę w swojej mentalności. Że wszystko co obce, to lepsze niż polskie. To zakompleksienie wynika prawdopodobnie z tego, iż przez wieki byliśmy rozkradani, mordowani, uciskani itd. Aż do lat 80-tych kiedy to ZSRR wmawiała nam, że jesteśmy nic nie warci. Brak naszego towaru na półkach (ciekawe gdzie był, pewnie na półkach wschodnich) plus Pewexy to wszystko mówiło nam, że zachód jest super. Denerwuje mnie jak to Polacy np w UK wieszają psy na rodakach, że bydło, że puszczalskie, a Angole są 4 razy gorsi pod tym względem niż my. I tak oto wobec powyższego, Polak ma w swojej świadomości, że drugi Polak to śmieć, więc nic dziwnego, że się nawzajem nie szanujemy, nie płacimy wyższych pensji i patrzymy kiedy to drugiego zdeptać.

Gość gość
11 34 bardzo trafnie ! Do tego dodać że przez ostatnie paredziesiąt lat "elity" pochodziły wprost z podklasy społecznej często z najgorszej hołoty . A co do UK to święta racja -szkoły o poziomie naszych dla upośledzonych za to z co trzecim nastolatkiem chorym wenerycznie, masa 16 letnich mamuś co po porodzie dają 10 facetom testy na ojcostwo, brud patologia przemoc narkotyki islamizacja ale ci co plują tak na nasz kraj tego nie powiedzą ...

Gość gość
Heh, ja założyłam ten temat i widzę, że wycięło moją wypowiedź całą. Generalnie miałam na myśli ilość wyzwisk, jadu, chamstwa + usprawiedliwianie bicia dziecka, palenia w ciąży, picia w ciąży etc. Bo co nie natrafiłam tu na taki temat to było pełno głosów "a co Wy święte byłyście, jedno piwko nic nie szkodzi" itd. Albo temat o 40letniej babci - tam też sporo sie wpisało osób co to ich dzieci w wieku 15-16lat się rozmnożyły...

Gość gość
no to autorko zwracam ci honor, bo napisałaś konkret o co ci chodzi