Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla mamy

Polecane posty

Gość gość

Jak co roku pomagam rodzicom kupic prezent. Z mama kupuje dla tata, a z tata dla mamy. Z mama juz bylam po prezent dla taty, a tata nic nie wspominal o prezencie dla mamy, dlatego sama poruszylam ten temat. On powiedzial zebym sie nie martwila, ze on go kupi. Natomiast dzisiaj sie dowiaduje, ze prezentu nie kupil, bo nie ma pieniedzy,co wydaje mi sie klamstwem, a nawet jesli to przeciez nie chodzi o nie wiadomo jak drogi prezent, tylko o pamiec, gest. Tata wrecz mial pretensje do mnie, ze to ja go nie kupilam, ale przeciez doskonale zdaje sobie sprawe z tego, ze jeszcze sie ucze i nie zarabiam, gdybym zarabiala to bym kupila. Dla mnie to niezreczna sytuacja, bo nie chce zeby mama zostala bez prezentu. Juz nawet myslalam zeby dac w kopercie moje ostatnie 50zl kieszonkowego, by mamie cos dac. Co byscie zrobili?

Gość gość
kilo ciastek z marmoladą do kawy ,dzis kupilem 2 pudelka " kup 2 za 8zl" tak pisalo,i zakup mi sie udal. Wlasnie popijam i szamam ciacha ,pycha;-)

Gość gość
Gosc 13:56 Smacznego. Ale moze ktos wypowie sie bardziej na temat?

Gość gość
Wydaje mi się, że fajnym pomysłem na prezent dla mamy może być coś praktycznego i ładnego, np jakiś fajny imbryk z filiżankami. :) Ja kupiłam taki zestaw w http://www.kawaserwis.pl/ i mamie się to bardzo spodobało.

Gość gość
Ja kupiłam mamie na dzień matki ekspres do kawy w http://flintespresso.eu/. :) Taki praktyczny prezent bardzo jej się spodobał.

Gość gość
A ja swojej mercedesa z salonu