Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kursy walut

Polecane posty

Gość monnallizza
Można zarobić na wymianie walut, jeśli się cenę negocjuje. Taką możliwość daje np. kantor Gieldawalut przy wymianie społecznościowej. Oczywiście dużo zależy od twoich umiejętności i aktualnego zapotrzebowania na daną walutę, ale warto spróbować.

Gość fantahgiro
Pewnie można zarobić, ale moim zdaniem to się już trzeba na tym całkiem nieźle znać. Ja tam wymieniam sporadycznie i właściwie patrzę tylko na to by kurs był jak najkorzystniejszy. Ostatnio wymieniałam na Pluskantor, bo tam wymiana jest bez opłat,a kurs minimalnie wyższy niż rynkowy.

Gość gość
dobre kursy mają w Pluskantor, dlatego u nich wymieniam walutę, opłaca mi się to. I do tego wszystko online bez wychodzenia z domu załatwiam http://www.pluskantor.pl/

Gość gość
Zarabianie na wymianie waluty w kantorze internetowym to bardzo prosty schemat- jak najtaniej kupujesz a drożej sprzedajesz. Na platformie Amornet to wszystko jest bardzo intuicyjnie przedstawione, można zresztą wspomagać się dla pewności kalkulatorem walut.

Gość gość
Waluteo - nie ogarniecie tego na lepszych warunkach. U nich jest tanio, łatwo, szybko i wygodnie, ale najważniejsze, że spread jest zawsze poniżej grosza. I to mi pasuje. A że w sieci załatwia się to wszystko po prostu bezpiecznie, to już całkiem inna sprawa.

Gość agameloion
Jak kupisz możliwie najtaniej i za jakiś czas walutę drożej sprzedasz to i zarobisz- miej lub więcej, zależy jaka kwota. Możesz na gieldawalut.com tę opcje wypróbować. Czytelny strona, wszystko wyjaśnione tam masz- jak działać plus kalkulator walut. Zanim sprzedasz/kupisz walutę wyliczasz sobie tą aplikacją czy i ile zarobisz i czy Ci się opłaca:) Ja u nich wymieniam z kolei nie żeby zarabiać tylko aby korzystnie mieć EUR gdy potrzebuję na wyjazdy za granicę.

Gość zoika
Na platformie Amronet zadziałałam w taki sposób, faktycznie co nieco zarobiłam. Korzystam też na bieżące potrzeby w przewalutowań na tej platformie. Po prostu jest tanio:)

Gość druna
Dla mnie teraz najlepszą oferte ma Pluskantor, bo można u nich skorzystac z odroczonej płatności. Czyli wymieniać wtedy kiedy kurs jest naprawdę korzystny, a nie wtedy gdy ma się wystarczającą ilość pieniędzy. Już kilka razy zdarzyło mi sie z tego rozwiąznia korzystać.

Gość koterska
Porównuję sobie zawsze kurs po jakim mogę kupić walutę w kantorze ze średnim rynkowym. Takie zestawienie najlepiej informuje o oplacalności transakcji. Najmniejsze różnica, bo niespełna grosz jest w Amronet. Tak atrakcyjne ceny utrzymują się w tym kantorze stale.

Gość Tokioo
Biorę pod uwagę i kurs i koszt. Tego się trzymając wybrałam platformę Gieldawalut.com, polecam porównać, sprawdzić w praktyce. Jest świetna. Zniżka dla nowych klientów przy tym najwyższa na jaką natrafiłam.

Gość Tilia

Można próbować zarobić. Niektórym się to nawet udaje. Ja tam bardziej patrzę by nie stracić na wymianie, nie mam zazwyczaj czasu na negocjowanie cen, czy czekanie na jakieś super spadki a potem skoki. Wymieniam na Amronet, bo tam ceny mają zawsze najkorzystniejsze, a wymiana jest bardzo szybka i prosta.

Gość strzałka256

Nie bardzo mam czas aby skupiać się na zarabianiu na walutach, choć wiem że się da. Natomiast właśnie z racji tego, że czasu się nie traci, chętnie korzystam z usług kantoru internetowego na potrzeby firmy. Pluskantor.pl najlepiej się sprawdza pod względem szybkości transakcji- realizacja od razu. Ma też odroczoną płatność, a więc przelew zasilający do kantoru mogę zrobić już po wymianie. 

Gość poczatkujacy

Na stronie tego kantoru jest przekierowanie na fajną stronę z kursami online http://www.kantortarnobrzeg.pl

Gość jjulita

No no...jak na stacjonarny kantor rzeczywiście korzystny cennik, natomiast sprzedaż waluty bardziej opłacalna jest w Amronet, porównajcie sobie kurs skupu:) Wiadomo też że człowiek nie będzie przez pół Polski jeździł aby trafić do kantoru z uczciwymi kursami walut, dlatego też warto zainteresować się kantorami online, bo są w zasięgu każdego z nas.

Gość ofja

A poza tym nie wszędzie można trafić na uczciwe ceny w placówce. U siebie w mieście niedawno odwiedziłam 4 kantory i nie wymieniłam waluty, właśnie z powodu koszmarnych kursów.  Zastanawiając się co dalej przejrzałam cenniki internetowych i na Pluskantor.pl się zdecydowałam w końcu.  Choć kursy walut ma mniej więcej takie jak i pozostałe kantory online, korzystając z niego oszczędzam dużo, bo nie pobiera prowizji- a u licznej konkurencji jest jednak taki koszt. Jedno wiem na pewno, nie będę już chodzić po tradycyjnych kantorach, bo po co? 

Gość halszka

W Pluskantorze okazyjnie wymieniam walutę, szybko, bezpiecznie. Dla mnie sa najlepsi https://www.pluskantor.pl

Gość gość

Ja regularnie kupuje u nich walutę www.kantorpark.pl/. Bardzo miła obsługa, wszystko profesjonalnie zorganizowane, bezpiecznie. Cenowo też wypadają bardzo dobre na tle innych, przy dużych kwotach pewnie cos tam uda Ci się urwać.

Gość leon

Świetny stacjonarny kantor to www.centkantor.pl w Opolu na Żeromskiego. Zawsze wszystko jest u nich szybko, sprawnie załatwione i jeszcze mają możliwość negocjacji cen a stawki i tak są moim zdaniem najlepsze w Opolu. Także warto, będziecie zadowoleni z ich usług.