Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niejadek

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak radzicie sobie z niejadkami? Mi juz rece opadaja nie wiem co mam mu dac zeby zjadl cokolwiek. Syn ma 16 miesiecy i jego menu jest baaardzo ograniczone toleruje tylko rosół i chetnie je owoce na noc mleko i to by bylo na tyle. Ratujcie jakies rady przepisy na cos dobrego bo ja juz mam pustke w głowie nie mam pomyslu na sniadania bo on niczego nie chce

Gość gośćmamaPoli
U mnie to samo i nawet preferencje podobne bo rosół, mleko i owoce. Corka ma 18 miesiecy a ja juz nie wiem co jej gotować

Gość gość
Dzisiaj mu gotowalam 3 dania nic nie zjadl ja nie wiem co robić jestem juz zalamana. Dzisiaj juz we mnie wszytko wybuchło! nie chce myslec co bedzie jutro

Gość gość
Nikt nic nie doradzi ? Nie ma tu takich ?

Gość Mama1610
Macie problemy ze swoimi maluszkami niejadkami ? ja miałam :-) Mój 3 letni jest strasznym niejadkiem .... kupowałam apetizer ale nic nie dawało efektu ... a tu proszę znalazłam cinnibird.pl/webpage/o-cinnibird.html i CUD Mój syn potrzebował tylko wyobraźni do stworzenia czegoś co bardzo mu pasowało ... Na talerzu malował piękne arcydzieła a ja dodawałam warzywka i inne pyszności!

Gość gość
Dać to co jest, nie zje, nic innego nie dawać. Nie zapycha setkami, ciastkami, nawet owocami. Dziecko musi zglodniec. Doprawiaj bardziej potrawy, daj trochę soli, niech dziecko poczuje smak. Nie zje, trudno, będzie chodzilo głodne. Tak to się nauczy, że w zamian dostanie to co lubi. No i nei martw się. Na pewno nie zaglodzi się na śmierć.

Gość gość
Kiedyś znalazłam cinnibird.pl/webpage/o-cinnibird.html i rzeczywiscie pomaga. Świetie działa n wyobraźnię na dorosłych też! Ma zastosowania i do deserów i do zup!i do wszelkich dań!