Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalne_ponizenie

Jak się najbardziej poniżyliście, żeby zdobyć partnera partnerkę?

Polecane posty

Gość gość
a co cie tak rozbawiło konkretnie?

Gość gość
a to nawet nie wiedziałem, że to umiem;)

Gość gość
w sumie to powinienem mówic, ze jestem jej winien pieniadze ale straciłem kontakt po tym jak mi ukradli telefon i szukam na podstawie danych jakie mam. troche gotówki miałem. mogłem pomachac przed nosem a nuż akurat delikwent był przed wypłatą. w każdym razie miłośc ich nie przekonywała zbytnio do współpracy

Gość gość
na koniec opowiesci dodam jak zwykle, ze ta firma oczywiście została przeznaczona do likwidacji haha:P koniec kooorrfa uprzejmości. jak po ludzku nie rozumieją to sie im inaczej wytłumaczy. troche mi sie juz tych firm nazbierało. chyba złoże papiery na komornika albo syndyka upadłościowego

Gość gość
Oddałam mu się, bo go kochałam. To największe poniżenie, gdy taka k***a cię wykorzysta i uważa za nic :O

Gość gość
ale przynajmniej skonsumowaliscie związek. odrzucenie tak nie boli. możesz sobie to wytłumaczyc jak ci wygodnie bez uwzględniania wariantu, który by cie poniżał w twoich oczach

Gość gość
Najbardziej ponizylam sie gdy sama zagadalam. To bylo straszne x Kolejna królewna z drewna z przerośniętym ego, ile was jeszcze jest i jak was unikać?

Gość gość
facet mnie olal bo wybral kariere i ozenil sie z bogata.

Gość gość
Co to jest GOP?

Gość gość
gwałtowna oscylacja paradygmatu

Oddałam mu się, bo go kochałam. x :O to dziwne co ludzie teraz uważają za poniżenie:O naturalną kolej rzeczy. pewnie dziś nieponiżeniem jest oddać się mu tylko dlatego, że ma dużego penisa, albo gruby portfel:O strach żyć.

Gość gość
Jak go odbiłam? Normalnie. Nie układało im się, często się kłócili. Przy kolejnym ich rozstaniu pojawiłam się, a on jakoś przez to przestał zwracać na nią uwagę, odpisywać jej itd. Początkowo bałam się, że jestem tylko pocieszeniem i do niej wróci, ale teraz po kilkunastu miesiącach stwierdzam, że tak nie jest;) Heh... w sumie standardowe odbicie to nie było, ale niczym wredna suka czaiłam się aż przestanie im się układać...

Gość gość
Ja tez tak zrobie .Skoro mi wyznal milosc to niech bierze odpowiedzialnosc za swoje slowa Przyczaje sie jako przyjaciolka a potem jak zimna suka sobie go wezme .To nie w moim typie no ale chyba tak trzeba bo tak to bedzie sie wachal jeszczr kilka lat.

Gość gość
Za najwieksze ponizenie sie uwazam powiedzenie facetowi ze go kocham ale bylam straszna desperatka. Teraz jest ze mna lepiej i uprawiam seks z przygodnymi facetami a meza poszukam sobie pozniej.

Gość nieznosnie_lekko
Powiedziałam, że go kocham, gdy był w związku z inną.