Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Google 94

ECH powracam na kafeterię

Polecane posty

Ale sporo mnie tu nie było.ciekawe ile prawiczków już znikło z tego forum a ilu pozostało

cześć inaccessible89 U mnie po starem , raz na tydzień przejadę się spotkać z facetem ech dla mnie to troszkę mało ja jak bym go widywał 2 razy w tygodniu to bym był mega zadowolony a do niego mam jakieś 12km to zawsze rowerem do nie się przejadę

Teraz to leniuchuję nie ma za bardzo co robić , czasem coś skonstruuję , wykonam jakieś testy porównując dwie karty graficzne podkręcę procesor itp teraz to muszę jutro zrobić porządek w pokoju bo w nim mam masę elektroniki itp i muszę to wynieść do szopki

Gość asiutka  1999
Po jakim czasie wracasz

troszkę ponad miesiąc zrobiłem se przerwę ech muszę coś wymyślić jak by tu wypolerować zegarek jego szybkę bo mam fajny ale on ma tam kila małych rysek , a ta szybka od niego jest kwadratowa , albo poczekam może się jakaś z czasem trafi do wymiany od czegoś innego Sam zegarek w sobie nie jest dość nowy ale mi się podoba http://www.watchshop.com/mens-black-dice-cash-alarm-chronograph-watch-bd-004-01-p99928128.html