Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GośćM

Moim najwiekszym marzeniem jest zalozyc szczesliwa rodzine.

Polecane posty

Na razie tylko meza, bo dzieci to bym chciala za kilka lat dopiero, najpierw trzeba sie ustawic troche.W tych czasach takie marzenie wydaje sie byc "slabym" pragnieniem-w dobie wyscigu szczurow, willi,drogich samochodow i karierowiczow, a jakednak, to najwieksze moje marzenie i uwazam ze bylby to najwiekszy i najpiekniejszy sukces w zyciu.

:D serio znam kilka osob ktorzy na razie o tym wgl nie mysla, tzn o tym zeby zakladac juz rodzine. Ja bym chciala miec bardzo udana w przyszlosci bo z ta moja terazniejsza to na zdjeciu nawet dobrze nie zawsze wyjdziesz:P moglabym miec juz meza, oby tylko byl udany:P

Po 2 marzy mi sie na prawde zbudowanie cudownej rodziny i wlozenie w to 100℅serca bo to co obserwuje w znanych mi roznych rodzinach, wiele z nich jest na pol gwizdka. Zwlaszcza wychowanie dzieci. Marze o tym by byla bliska idealu w mojej glowie, a jak wiadomo to jest b ciezkie. Czesto na wiele drobiazgow jest za malo czasu i za malo zaangazowania, bo checi to ma wiekszosc ludzi.. No i kolejna sprawa, do tanga trzeba dwojga, czyli znalezc mezczyzne ktory bedzie patrzyl w tym samym kierunku. Ludzie dobierajac sie, czesto nie rozmawiaja glebiej o swoim whobrazeniu zbudowania rodziny, jak sie pozniej okazuje w praniu, maja zupelnie odmienne zapatrywania..