Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy jestem wśród ludzi, na mieście to chce mmi się wyć..

Polecane posty

Gość gość

Czuję sie taka samotna. Taka malutka wśród prawdziwych ludzi. Jak takie zero.. Osoba , ktora zawsze będzie sama.. Widze tych wszystkich ludzi.. w parach, z rodzicami, dziecmi.. A ja zawsze sama.. Jest mi tak żle.. nigdy nie bede normalna..

Gość gość
A możesz powiedzieć dlaczego?

Gość gość
Prowokatorze, nie każdy marzy o życiu w kieracie, obwieszony dziećmi i rolkami papieru toaletowego oraz kadłubem kuraka na niedzielny obiad dla famylji.

Gość gość
Bo nie mam nikogo, nie mam znajomych, przyjacioł. Oni wszyscy już mają swoje kręgi.. A nawet jeśli mogłabym kogoś poznać to nie mam nic do zaoferowania.. nie wiem nawet jak mogłabym ludzi zatrzymać w swoim życiu. Dobija mnie jak widze tych ludzi. Czuję się jak zero. Jak małe dziecko, zagubione, samotne..

Gość gość
Powinna się już przyzwyczajać do takiego życia. Mówi się trudno.

Gość gość
Nie chce się przyzwyczajać. Nie chce się tak czuć..

Gość gość
To znajdz faceta dużo jest wolnych samotnych facetów.

Gość gość
Nie mogę. Bo nie mam im nic do zaoferowania.

Gość gość
Też czasami czuje się samotna bo nie mam tej drugiej osoby,a pierwszej młodości juz nie jestem, ale jakoś chyba nauczylam się z tym żyć, bo nie reaguje na ludzi tak jak ty,staram się cieszyć tym co mam, zdrowiem, kochanym psem, rodziców też mam wspaniałych, mam co jeść i gdzie mieszkać,więc chyba nie jest tak źle...kocham życie mimo tego , ze nie jest do końca takie jak bym chciała zeby było

Mam identyczne odczucia. Nawet nie wiedziałem jak je przelać na papier (czy kafe) a tu proszę. Temat wyjęty mi z ust. Też się czuje jak takie dziecko we mgle, nikomu nie potrzebne, przez nikogo poważnie nie traktowane.

Gość gość
Jeszcze gorsze jest to, że chce mi się płakać jak jestem w jakimś towarzystwie.. Wydaje mi się, że tacy ludzie to "za wysokie progi" dla mnie.. czuje się fizycznie tak źle, że aż mnie w środku boli, że jestem takim nikim:

Masz najprawdopodobniej zaniżone poczucie własnej wartości, dlatego wypowiadasz się o sobie w tak negatywny sposób i jesteś dla siebie bardzo krytyczna. Radziłabym porozmawiać z psychologiem. Bycie samotnym to jedno, kiedy faktycznie nie ma się nikogo wokół siebie, a poczucie bycia samotnym to coś zupełnie innego. Pozdrawiam!