Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexandrrax120

moj chlopak to PIPA

Polecane posty

Gość gość
A od kiedy to kobiety dostają w japę bez powodu? Nie znam żadnej dziewczyny która zostałaby uderzona ot tak sobie (pomijając te co związały się z alkoholikami i bandziorami), autorka pewnie jest pyskata, to i obrywa. A gadanie że jej facet to c***a tylko dlatego że nie leci od razu bić innych facetów to szczyt debilizmu, właśnie z powodu kobiet najczęściej mężczyźni się zabijają nawzajem. Co innego gdy kobieta zostałaby napadnięta i coś jej groziło, wtedy rozumiem, ale napuszczanie chłopaka na innego, to igranie ze zdrowiem i życiem osoby którą rzekomo się kocha... a co byłoby gdyby facet dostał kosą między żebra? Pewnie nawet by się tym nie przejęła i szybko znalazłaby sobie pocieszenie w ramionach innego :P

Gość Zygfryd 25
Gość 1:15 , w Łodzi już był taki przypadek, że chłopak postawił się w obronie dziewczyny i zginął, dostał nożem , oczywiście łodzianie wiedzą , o jaką sytuacje mi chodzi.

Gość gość
gość dziś Kobiety pewnie zwiazaly by sie z tym co przezyl i wygral nie wazne czy to ten co ja bronil czy atakowal

Gość alexandrrax120
Proponuję niektórym osobom dokładnie przeczytać o co chodzi i moje odpowiedzi. Piszecie ze zarZucam mojemu chłopakowi ze ma bić muzułmana, a wyraźnie napisałam ze to zapomne, OKEJ. TERAZ przechodzę do "kolegi", napisałam gdzieś ze powinien go zbić? Uważam, że po tym co zrobił ten chłopak to mój chłopak nie powinien się z nim zadawać chociaż do chwili aż przeprosi, ale on nie przeprosi, a mój chłopak widocznie apozwala na takie coś więc ten chłopak wie o tym, że może wszystko. Nie jego sprawa jest to ze ktoś się wpieprza w związek i mi grozi, ale jego sprawa jest to z kim pisze, z kim się spotykam, logika?gdzie?

Gość gość
Skoro zaczepiasz jakiegos mezczyzne to czemu on ma potem narazac zycie.