Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemcorobic1997

Mama mojej dziewczyny (potrzebuję rady)

Polecane posty

Gość niewiemcorobic1997

Sytuacja przedstawia się tak .Jestem z moją dziewczyną prawie 4 lata ja mam 18 ona 17. Układa się nam naprawdę dobrze mierzymy wysoko nawzajem sobie pomagamy itd.Zaczelismy uprawiac pełny stosunek jakies pół roku temu .Uwaga zaczyna się najgorsze.... Mama mojej dziewczyny śledzi ją na kazdym kroku, sprawdza wszystkie rozmowy wiadomości na fb telefonie (wszystko co da się po kryjomu sprawdzić ) i robi to za kazdym razem gdy tylko ma okazje. musiało dojśc do tego ze dowiedziała sie ze to robimy. Od tamtego czasu wyzywa moją dziewczyne od dziwek k***e itp cały czas wypomina jej ze mi ,,dała,,.Było troche spokoju rozmowa ze juz nie bedziemy tak robić (bo inaczej sie nie dało ). Trudno jest jednak zyc w celibacie w tym wieku i stało się znowu to samo. jedyne co mnie teraz spotkało to telefon od mamy mojej dziewczyny o tresci ,, jestes p*********m zoboczencem nie pokazuj sie wiecej w naszym domu to koniec waszego związku ,, tyle mnw zdołałem wyłapać z monologu . Nie moge skontaktowac się z moją dziewczyną zabrała jej telefon i komputer . Powiem jeszcze ze szanuje zarówno moją dziewczynę jak i jej mamę , ale tego zachowania nie rozumiem nie wiem co mam robic. kochamy sie a ja chcę ratować związek :( potrzebuje szybko rady

co tu radzić :( ja ci współczuję ale zrozum i matkę, nie każda jest w stanie zaakceptować że jej dziecko już to robi, poczekaj aż dziewczyna będzie pełnoletnia i wtedy jej matka wam nie podskoczy.

Gość niewiemcorobic1997
No widzisz ja nie chce sie jej sprzeciwstawiać , powaznie myslę o tym związku i nie chce zeby to polegało na niezgodzie