Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tutaj się poznaliśmy

Polecane posty

Gość gość
Nie smutaj dziewczyno. Myśl pozytywnie, a to nie jest miejsce na to. Tak bywa.

Gość gość
Jaka Wandzia. Wawa nie jest wolny.

Gość gość
Mi odpisał na @ że jest wolny

Gość gość
Dlaczego autorka nie ppda nicku ? Na przyszłość żeby od takich trzymać się z daleka :-O

Gość gość
Wolny :D :D :D :D :D :D

Gość gość
A czy to musi być znany nick zaraz?

Gość gość
Wawa nie jest wolny? Jak to?

Gość gość
Want jest z Wawą. LG ma dorosłego syna.

Gość gość
Może autorka to want i pisze o wawie

Gość gość
Po co plotki. To temat o złamanym sercu. :O Wesołych... ;)

Gość gość
Spr&potw. Wawa mi odpisał ze jest z Want i nikogo nie szuka.

Gość gość
No i co? Mamy płakać? Wesołych. :)

Gość gość
Nieważne kim jest autorka. Smutne to co napisała.

Gość gość
Z tego co wiem nie są już razem

Gość gość
Autorko z tego co napisałaś wnioskuje ze ten facet nie był Ciebie wart. Doskonale wiem ze łatwo się mówi osobom stojącym ze boku.przeżyłam coś podobnego więc wiem jak ciężko musi Ci teraz być samej szczegolnie z uwagi na Święta. Bądź silna. Ciesz się każda chwilą wolności. Skoro to jego decyzja to też jego strata. Wesołych Świąt :)

Gość gość
Nie chcę podawać żadnych szczegółów, które jego dotyczą. Ma prawo tu pisać, poznawać innych ludzi, inne kobiety. Każdy powinien sam poznać drugiego czlowieka a nie sugerować się czyjąś opinią. Mimo wszystko życzę mu jak najlepiej. Widocznie ja nie byłam na tyle wyjątkowa, aby ta podobno wielka i niezwykła miłość miała szansę przetrwać :(

Gość gość
I co? Spędzisz święta na forum uzalajac się nad sobą i nad nim? Nad czymś co nazwać miłością i kochankiem nie można? Nie bądź śmieszna. Chciał pobzykac i tyle, nawet jak wysiłki się na "kocham cie"wiesz ilu mi tak sciemnialo? . Najwidoczniej tylko Cię lubi myśląc teraz jak się upodlasz. Bądź silną.

Gość gość
jaka LG? jaka Want? wszystko jak ulal pasuje do Nieogryzka, która łatwa nie była, nie wdawała sie w żadne cyberki, przez co którą Kokos musiał urabiać pare miesięcy. Uwierzyla mu, bo sama byla dobra i na kafe byla po prostu sobą,a Kokos wiadomo.

Gość gość
To ja też coś opowiem....... wolałem byc c***jem zostawiłem pewną dziewczyne z forume... ale nie mówiłem nigdy że ją kocham... zostawiłem bo nie chciałem by po mojej śmierci 😴 zamienila się w zgorzkniałą babę 😴 wolałem być śmieciem i draniem bo po tym latwiej się pozbiera... 😴 😴 sam wiem jak ciężko się żyje dalej kiedy umrze ci ukochana osoba 😴.. Jednak udało mi się przeżyć, starałem się o wybaczenia 😴 przepraszałem 😴 zrozumiala 😴 została moją żoną :classic_cool: i niedługo zostanie mamusią 😴 a ja tatusiem :classic_cool: 🖐️

Gość gość
co wiadomo??? przestań chociaż w wigilię oskarżać ludzi bo ci ta dzisiejsza wieczerza w gardle stanie i się udławisz z tej nienawiśc****amiętaj karma wraca co zasiejesz również otrzymasz ze zdwojoną siłą. wątpię żeby Nieogryzek tutaj wywalała prywatę. na pewno jakby miała coś do Koke to by się do niego zwróciła bezpośrednio.

Gość gość
To nie jest Want. To jest Ola Nieogryzek , którą zostawił Koke 🖐️

Gość gość
Ola podała konto do usunięcia, wątpię więc żeby teraz się żaliła na forume.Jak znam życie, jeśli już to Ola zostawiła Koke bo tak prawdę mówiąc to nie był ktoś dla niej

Gość gość
skąd ty możesz wiedzieć kto jest dla kogo? znając życie znasz tylko te osoby z forum które nie należy traktować poważnie. na tym forum panuje wszechobecna zawiść zazdrość tu się ludzi szkaluje. widać skoro uciekli stąd to mieli powody

Gość gość
Nieogryza latała za Hokejem jak osrana. Pisała prywatne rzeczy o sobie żeby go przyciągnąć. Czekała na priwa od niego jak nawiedzona. Długo nie mógł zdecydować czy jej go podać. :D

Gość gość
Zazdrość? O kogo? Prócz Smofa i Psuja nie ma nikogo. Fajni faceci i zayebiste babeczki są od dawna zajęte.

Gość gość
Ciekawe ,ciekawe.Z tego co ja zapamiętałem Czytaczka ją namawiała do privu a ona nie chciała:P Zresztą jakie to ma znaczenie, on nie był dla niej, ona dla niego.

Gość gość
śmieszne jest jak jeden facet z zazdrości próbuje zdyskredytować drugiego :P naprawdę obiektywna opinia :D brzmi to mniej więcej ona nie dla niego ale dla mnie już tak :D

Gość gość
Owszem, dużo osób namawiało ich aby poszli sobie na priv, bo na Bodystory i Karuzeli zaczynali już tak ostro erotyczne rzeczy sobie pisać, że zlatywały się trolle i miały z tego pożywkę. I poszli w końcu na priva, ale Kokos, nie przestał tu pisać, zakładał nowe nicki i podrywał co raz to nowe panny.

Gość gość
dowody? ale czarno na białym. jeśli ich nie masz a wierzysz w takie rzeczy to powinieneś/aś wierzyć także w to, że Nowy uprawia seks z małymi dziećmi. trzeba być konsekwentnym także w głupocie. przez takie pomówienia to forum upadło. ludzie przestali pisać.

Gość gość
Koke ma nick Dick Tracy. Podał się za Piotra. Jako Ajgor zarywał do Want podał się za Igora. Jako Władca Lalek podał się za Andrzeja. Zarywał do Kobiety z Wachlarzem ITD.