Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakladam klub szpetnych zazdrosnic

Polecane posty

Gość gość
Wątek pewnie założony pod jakiś planowany program Te Fuj eN albo Polszmatu, oni lubią tak podsycać niskie namiętności i gnoić ludzi.

Gość gość
gość dziś 19:51 Idz do diabła, myslisz, że wszyscy sa tacy puści? WON. x A gdzie ja napisalam,ze wszyscy ?Za to niestety wiekszosc kobiet,ktora za c***a by sie do tego nie przyznala.

Gość gość
A jak ci sie nie podoba to,co pisze,to sama s********j 🖐️

Ja jestem zazdrosna k***a :)Ile razy juz zniszczylam reputacje takiej ksiezniczce,bo roznosilam nieprawdziwe plotki :D Jawnie sie do tego przyznaje,przynajmniej nie udaje kogos,kim nie jestem :) 🖐️

Gość gość
Już nie wiedziałas trollico co masz zrobic i uruchomiłąś jak zwykle swojego prostackiego podszywa.

Nudna jesteś z tym podsycaniem zawiści, której nie ma :o Pogódź się z tym, że większość kobiet jednak nie posiada kompleksów, ani powodów, żeby oblewać kogoś kwasem. Jak masz takie psychopatyczne fantazje, to znaczy że jesteś potencjalną przestępczynią.

Gość gość
gość dziś Już nie wiedziałas trollico co masz zrobic i uruchomiłąś jak zwykle swojego prostackiego podszywa. x Po co w ogole sie jeszcze udzielasz,jak i tak nie potrafisz czytac ze zrozumieniem,a jak ktos jest innego zdania niz ty,to zaraz:"Idz do diabla" albo "WON".Marna z toba dyskusja.

Gość gość
Idź do diabła i won to ty pisałaś.

Gość gość
gość dziś Idź do diabła i won to ty pisałaś. x Chyba wiem,ktore wpisy sa moje :O

Gość gość
Kutafon i Lena Goedecke to Anna Maria Szybun.

Gość gość
Sanitas prawdziwa 2016.02.21 Nudna jesteś z tym podsycaniem zawiści, której nie ma pechowiec.gif Pogódź się z tym, że większość kobiet jednak nie posiada kompleksów, ani powodów, żeby oblewać kogoś kwasem. Jak masz takie psychopatyczne fantazje, to znaczy że jesteś potencjalną przestępczynią. x No tak,czyli zawisc o urode innej kobiety to oczywiscie wymysl.Tak sie sklada,ze to forum to zbiorowisko brzydkich,sfrustrowanych loch,tylko malo ktora sie do tego przyzna.Bo po co,skoro mozna tutaj udawac pieknosc,wiecznie otoczona wianuszkiem wielbicieli,ktora nie wie co to zawisc ? :D A gdzie sa w realu te wszystkie pieknosci ?

Gość gość
serio? mozna komus cos zrobic, albo zle mu zyczyc bo jest ladny? nieraz bylam zazdrosna o urode kolezanek, bo moja to jest raczej mocno dyskusyjna... nawet wewnetrznke potrafilam sie zezloscic bo np sie nagimnastykowalam zeby wygladac jak milion dolcow a kolezanka slicznotka w jeansach i koszulce bila mnie na glowe... ale nie zloscilam sie na nia... i nie zrobilabym nigdy nikomu nic tylko dlatego ze dostal mu sie lepszy zestaw genow. trzeba byc nienormalnym chyba

Gość gość
Ale niestety wiekszosc kobiet taka jest.

Gość gość
upik ;)

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Zadna sie nie przyzna,bo wszystkie udaja tutaj same pieknosci,ktore jeszcze nigdy zazdrosne nie byly :D

Gość gość
Up :)

Gość gość
A jak by bylo "zakladam klub kafeteryjnych pieknosci"to kazda by sie udzielala :D

Gość gość
S********j głupia zazdrosna szmato.

Gość gość
N ie udzielają się ty debilko, bo nie mają takiego problemu, tylko ty cierpisz na chorobliwą zawiść i na to zdechniesz.

Gość gość
gość dziś S********j głupia zazdrosna szmato. x Sama s********j brzydki zazdrosny lacho/nie.Prawda w oczy kole ?

Gość gość
ty załozyłas temat o zazdrości, czyli jesteś brzydka jak kupa a zazdrość cię zżera i doprowadza do zawału. Zaraz ci żyłka peknie i zdechniesz z tych negatywnych emocji.

Gość gość
gość dziś ty załozyłas temat o zazdrości, czyli jesteś brzydka jak kupa a zazdrość cię zżera i doprowadza do zawału. Zaraz ci żyłka peknie i zdechniesz z tych negatywnych emocji. x No widzisz,inteligencja tez nie grzeszysz :)To byl tylko chwyt,zeby zobaczyc,ile pasztetow sie tutaj przyzna do tego,jaki maja zj****y charakter i jakie zawistne sa :D Zadna nie wie co to zawisc,az jakas ladna laska przykladowo nie wstawi tu swojej foty,wtedy wylaza ze swojego ukrycia i zaczyna sie wylewanie jadu :D Widzisz,ja nie mam powodu do zawisci,ale zanim ja "zdechne",to uwazaj,zebys ty predzej nie zeszla na zawal z powodu bolu doopy paszkwilu :)

Gość gość
up :)

Gość gość
Ale tak faktycznie jest.Wstawi zdjecie ladna laska to jest obrazana.A biada,jak odpyskuje zawistnym lachonom,to juz tak ja oszkaluja,ze sucha nitka na niej nie zostanie.

Gość gość
upik :)

Gość gość
Eifersüchtige Nutten.