Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakladam klub szpetnych zazdrosnic

Polecane posty

Gość gość

razem bedzie nam razniej :) 🖐️ Przyznajcie sie kobitki,jakie swinstwo zrobilyscie jakiejs slicznotce,ktora sie wyrozniala uroda ?Dalyscie jej porzadnie w kosc ?Wiecie,ja czasami mam takie fantazje,ze oblewam twarz takiej pieknej dziewczyny kwasem a potem ze zlosliwa satysfakcja patrze sie,jak tez kwas zzera jej skore,potem sciegna,mieso,kroczek po kroczku ...i czuje ulge :)Ach,pomarzyc sobie mozna :D A tak swoj droga,to jak natrafi sie okazja,to za plecami obrabiam tylek takim slicznotkom az piszczy.Oczywiscie dla nich jestem mila,nawet nie wiecie ile osiagnelam wymuszonym usmiechem i przytakiwaniem.

Gość gość
No dawac paszteciary,co takie skromne ? :)

Gość Estii
Szkoda slow na takie zachowanie...... Mialam doswiadczenia z takimi sukami jak Ty w szkole sredniej, Zawsze mnie to zastanawialo, dlaczego; teraz juz nie czuje się atrakcyjna że wzgledu na niski wzrost, male piersi, mlody, dziewczecy wyglad...., tylko pedofil albo kryptogej moglby się mna zainetersowac; ale jak pojawia się przy mnie dziewczyna atrakcyjniejsza nigdy nie mam takich mysli jak ty; bo wiem że ani ona ani ja nie mialysmy wplywu na to jak wygladamy, jest mi smutno że nie wygladam atrakcyjniej ale do głowy by mi nie przyszlo, zeby się na takiej dziewczynie mscic, bo niby za co?????? Zastanow się nad tym co piszesz, myslisz że w ten sposob cos zdzialasz? Że nagle faceci się toba zainteresuja? Bo pewnie o to chodzi, nie?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

Gość gość
jest mi smutno że nie wygladam atrakcyjniej ale do głowy by mi nie przyszlo, zeby się na takiej dziewczynie mscic, bo niby za co?????? x To wytlumacz to tysiacom bab,ktore sie odgrywaja na innych,bo sa ladniejsze :O

Gość gość
Szpetne i zazdrosne kobiety to nic przy męskich brzydalach. Takie męskie szpetoty są o wiele bardziej sfrustrowane brakiem powodzenia u kobiet. I mogą sobie odbić niepowodzenia próbując się wyżywać na babskim forum :)

Gość gość
O tak,znam takiego jednego.Narcystyczny i szpetny jak goowno :)Mysli,ze baby na niego leca,ale to nie na niego,tylko jego portfel ;)

Gość gość
Ile jest tu dzisiaj pasztetow spedzajacych samotnie sylwestra na kafe ?Przyznawac sie :) A wszystkim ladnym laskom zycze na Nowy Rok opryszczki ;)

Gość gość
Estii bardzo dobrze ciebie rozumiem.Cale mlode lata mam praktycznie spieprzone,bo takie panienki wlasnie caly czas przeciwko mnie spiskowaly,patrzyly nieustannie,co zrobic,zeby mi dowalic,tylko dlatego,bo wyroznialam sie uroda.Do dzisiaj czuje niechec do plci zenskiej,szczegolnie do mlodych kobiet,nawet jak wydaja sie byc ok,to mi sie od razu kojarza z tamtymi sukami.Wiec jesli cie to pocieszy,nie jestes z tym sama :) 🖐️

Gość gość
No jak to,nie ma tutaj zadnych paszteciar ? :)

Gość gość
up

Gość gość
O jakie skromniutkie teraz :D Wszystkie na pewno piekne i nigdy nie zazdroscily :)

Gość gość
100% kafeterianek :D

Gość gość
jestescie straszne... ja mimo tego, ze jestem przecietniara, powiedzialabym, ze nawet pasztet ze mnie to mam piekne przyjaciolki :D i w ogole im nie zazdroszcze. Zreszta ich uroda nie daje im szczescia, nieraz im wspolczuje, nie maja wcale tak pieknego i udanego zycia jak mogloby sie wydawac... Sa o wiele milsze i madrzejsze od brzydkich chamek... Ja moge sobie byc brzydka, ale przynajmniej nie jestem chamką.

Gość gość
up

Gość gość
Ja sie nie piertole, jak mi jakas nadepnie na odcisk to nie mam litosci, nie wazne jak wyglada

Gość gość
gość 2015.12.25 Szpetne i zazdrosne kobiety to nic przy męskich brzydalach. Takie męskie szpetoty są o wiele bardziej sfrustrowane brakiem powodzenia u kobiet. I mogą sobie odbić niepowodzenia próbując się wyżywać na babskim forum usmiech.gif x No taki jeden tu wlasnie grasuje :D

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Jak widze,sa tu same osoby,ktore sa zbulwersowane takim zachowaniem,ale zadnej,ktora sie do tego przyzna,ze jest suka dla tych ladniejszych.Smieszy mnie to,bo w realu to inaczej wyglada.Nie dosc,ze suki,to jeszcze do tego hipokrytki.

Gość gość
Sama jestes taką suką i wmawiasz sobie, że jest ich więcej.

Gość gość
Predzej ty jestes i prawda ciebie widocznie zabolala,stad ten zlosliwy komentarz.

Gość gość
Bzdura, nie mam czego zazdrościć innym kobietom. Poza tym, ty jesteś sukowata przez cały wątek a 1 głos krytyki odbierasz jako złośliwość. Idź się leczyć.

Gość gość
Wolałabym oblewać ludzi magiczną miksturą piękności niż kwasem :P

Gość gość
19:44 Przez jaki caly watek ?To byl moj pierwszy komentarz w tym temacie.

Gość gość
19:51 Idz do diabła, myslisz, że wszyscy sa tacy puści? WON.

Gość gość
HA HA HIhihi :D