Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Proszę o radę!!!!

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę jestem w kropce.Jestem bliska zrobieniu sobie czegoś,bo brak mi sił... Czuję jak chodzące nic.Czuję,że tą śmiercią bym wreszcie sobie ulżyła... Mam 20 lat i żadnych sukcesów na koncie,choruje na bulimie od 3 lat.Nie mam życia towarzyskiego,bo mimo, że sprawiam wrażenie osoby kontaktowej w rzeczywistości mam wrażenie,ze nie jestem dość dobra by zwracać sobie mną głowy.Chlopak proponuje mi spotkanie a ja wymiguje się do momentu gdy już sobie odpuści. Wszystko co się dzieje na związek z moją matką,ktora od dziecka się nade mną zneca.Kiedys psychicznie i fizycznie a dziś tylko psychiczne,bo na to drugie bym już sobie nie pozwoliła.Codziennie uświadamia mi, że jestem zerem,ze bez niej sobie nie poradzę,ze nic nigdy nie osiągnę. Wyśmiewa mój problem z jedzeniem.Wczoraj wazylysmy się i wyszło mi 59kg wykorzystała to dzisiaj w kłótni sugerując,ze jestem otyla Ja naprawdę codziennie o tym myśle,nie potrafię przestać wymiotować...Od paru tyg po przerwie robię to nawet kilka razy dziennie.Takie słowa sprawiają mi jeszcze większy ból a ona o tym doskonale wie. Nie zdałam matury,bede próbować w następnym roku... Ale nikt mi nie pomoże ,nie mam rodziny do której mogłabym się zwrócić...Czuje,ze jeśli mam dalej z nią mieszkać to zwariuje a przecież już widzę jak bardzo jestem zanurzona. Chciałabym znaleźć pracę, bo narazie tylko mam rentę ale w mojej miejscowości jest to strasznie trudne.Chcialabym uciec, zacząć z czystą kartą... Proszę doradzcie mi co mam robić :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować