Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy święta mają dla Was jakieś znaczenie duchowe albo ideologiczne?

Polecane posty

Gość gość

Bo dla mnie to tak naprawdę dzien jak co dzień... okazja do spotkania z rodziną i tyle. nawet choinki nie mam w domu. Nie obchodzę już praktycznie żadnych świąt (no chyba, ze obchodzeniem świąt mozna nazwać przyjazd do rodziców na parę dni). W ostatnią wielkanoc tak się złozyło, ze byłam sama i to było zero jakiejkolwiek reakcji z mojej strony. nawet jajka nie zjadłam, nie mówiąc juz o pójściu do kościoła. To był dla mnie zwykły dzen. czy wy też tak macie? Jakoś tak trochę mi dziwnie z tym, ale odkąd dorosłam to całkowicie zatraciłam magię jakichkolwiek świąt. dla mnie mogłyby nie istnieć

Gość gość
mam idee by najwie3cej promocji upolować a może nawet i coś darmowego .. a z duchowych spraw to popić spirytusu bo jest czas wytrzezwiec

Nie. Dla mnie to po prostu okazja do zjedzenia czegoś dobrego i spotkania ze znajomymi.

Gość gość
Czas kiedy myślę o mijajacym roku,o tym co mi przyniósł dobrego i za jak wiele jestem wdzieczna bo na codzien człowiek nie docenia jak wiele ma i co tak naprawdę w zyciu jest najważniejsze oraz to czego mnie nauczylo w tym roku doświadczenie. Czas kiedy wspominam tych,ktorych w tym roku zabraknie.

Gość gość
w tym roku zostawiłam matkę staruszkę w szpitalu... na święta , wreszcie będę miała miejsce przy stole dla zbłąkanego gościa....[może mu nawigacja nawali]