Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jacek 81

Kocham Muchę

Polecane posty

Gość gość
Taki sztuczny dystansik jest najgorszy.

Gość gość4imp
Jak to po cholere? :) Temat mi sie spodobal. Szczerze.

Gość gość
mam nadzieję że Muszeńka ma dość oleju w głowie żeby nie zwracać uwagi na tego zy/eba jacusia a tym bardziej nie nawiązywać z nim kontaktu

Gość gość
Piąte Imperium ładnie wypelniłaś erotyczną ankietę. Mążjest chyba dumny z ciebie. Taka obrotna żona to skarb :P Wypij zdrowie Wilka, Najszybszego i Hokeya :classic_cool:

Gość gość4imp
Tak trzymaj Jacek. To wasze sprawy, nie zrazaj sie przydupasami pomaranczowymi. Ty i Muszka Smierdziuszka sami decydujecie o sobie. A teraz ide spac, bo jestem nawalona i cos jeszcze chlapne. Jaka ankiete? :)

Już wiemy Jacku że z Ciebie taki niespokojny duch. Ten cię w*****a, ta ma wąsy itp, tego nie lubisz a za tamtą przepadasz. I tyle Twojego pisania a ja mam to w duupie co się podoba a co nie. Tak bardzo chcesz być opiniotwórczy, to nie gaś pożarów a baw się w politykę. :) 🖐️

Gość gość
Imperium popiera najgorszych. Każdemu W dopie palcem pogrzebie byle być w centrum uwagi. Byle znaleźć kolejnego zapchajdziure.

Gość gość
Jacek nie przejmował się Pewną, która podobno kochał a pomarańczami się będzie przejmował? Tylko czekać aż z Muszki zrobi k****. taki człek każde święta przeżyje na kafe z samotności.

Gość gość
Nowy nie nakręcaj tego debila bo jeszcze faktycznie w to uwierzy

gość dziś Raczej bardzo się przejął, Do tego stopnia, że wywalił wszystko. Pierwszy raz bawił się z dziewczyną z Kafe i za bardzo emocjonalnie do tego podszedł. Mucha, jak strażak przypadnie Jej do gustu, to będzie *****nko, czego im życzę :)

Gość gość
Mucha jest wolną kobietą. Imperium jej nienawidzi bo jest zazdrosna. Dziś nie jest w centrum uwagi bo Najszybszy jest z rodziną.O niej nikt nie wspomina nikt jej nie założył tematu.

Gość gość4imp
A po co mi temat na Kafe? :O

Mucha Jest pierwszą? Raczej czwarta , ale może ta jedyna:) i z czasem będziemy śmiać się wam w ryj... sorry w monitor

Gość gość
Po co te złośliwe uwagi? Czym ty się wsławiłaś? Opowiadaniem o piertoleniu się z czterema facetami z kafe. Seks w wc przebił WSZYSTKO!!! Ale wcześniej wesele z Wilkiem było :-P:-D

Żałuję tylko rogatej ale ona też była nieszczęśliwa mężatka...PEEWNA to fałsz i obłuda szkoda faceta, który z nią sypia...mam dość mężatek, które nie są spełnione

Gość gość
Takich kobiet jest pełno. Piąte Imperium niech się zajmie swoją dupą, nie cudzą. Swoim mężem, nie cudzym rozporkiem !!!!!

Gość gość
.PEEWNA to fałsz i obłuda szkoda faceta, który z nią sypia...mam dość mężatek, które nie są spełnione.......:O No proszę,proszę Jacku.

Gość gość
Wywal jeszcze więcej priwa, Jacuś :O Bo widzę, że się rozkręcasz. Pewnie jeszcze za mało osób ma cię tu za skończonego gnoja :O To na pewno zwiększy twoje szanse u Muchy, które zapewne i tak są zerowe 🖐️

Gość gość
Cześć Jacus:D Skoro tak to po co piszesz, życzenia wysyłasz?:) Aaaaa, pragniesz mojego szczęścia? :D Dziękuję. Domyślam się, ze zazdroscisz?:( Przykro mi, własnym szczęściem Twoich kompleksów nie nadrobie:( Mimo wszystko wesołych 🖐️ Pozdrów Zjawe:)

Gość gość4imp
Moze Muszka Smierdziuszka ma w sobie to cos co sie akurat Jackowi podoba. Jednemu sie podoba to, innemu co innego. Nikt nie ma wplywu na to kogo pozadamy lub kochamy. Takich rzeczy sie nie planuje. ;) Dobranoc, bo boje sie, ze sie rozpisze i tez zaczne pisac wyznania tutaj pod wplywem procentow. ;)

Gość gość
To skoro zazdrosna to nie wysylaj mi sms z zyczeniami itp. Stwórz sobie ładną parę z Frida, ona tez "ciekawa":) JA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ KOBIETĄ, a tobie życzę szczęścia z inna. Jasne? Mam nadzieję ze tak. Dobranoc.

Pomarańczo to dziwne ale chcę abyś była szczęśliwa.. ale nie zapomnę ciebie nigdy i to nie chodzi o urodę