Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze.

Polecane posty

Gość gość

Postawie karty Tarota chetnym osobom w ramach cwiczen gdyz dopiero sie ucze. Chetnych prosze o podanie imienia, daty urodzenia i pytania.

Gość gość
Poproszę :) obiecuję weryfikację w miarę możliwości :) Kaśka, 21, jak tarot widzi moją ewentualną wygraną w lotto? Czy wygram , kiedy i ile?

Gość gość
na sprawy uczuciowe ....Ania 28.08.1995

Gość gość
18 listopad 87 r. Karol czy przeprowadzę się do Polski

Gość gość
Kiedy wyzdrowieje? Poczekam ile trzeba. Sara

Gość gość
Kasiu, karty pokazuja ze w przeszlosci moglas zostac oszukana lub w inny sposob stracilas pieniadze i wciaz sie to na tobie odbija lub po prostu rozpamietujesz te sytuacje. Tarot ogolnie nie pokazuje konkretnych wygranych w grach liczbowych, ale pokazuje szczescie w sprawach finansowych w przyszlosci, bedziesz zyla w dobrobycie :) bede wdzieczna za obiecana weryfikacje :P

Gość gość
Co mnie czeka w sprawach sercowych i kiedy?paulina26.12.1988

Gość gość
Aniu karty pokazuja ze zostalas oszukana/wykorzystana przez mezczyzne, nieszczesliwa milosc i ukrywane przez ciebie uczucia. Karty radza zebys zaczela je wyrazac.

Gość gość
Karol, czeka cie rodzinne spotkanie, wrocisz do kraju dzieki czyjejs pomocy lub po to by pomoc komus.

Gość Olga  17
Olga 1998 r. Jakie studia najlepiej wybrać

Gość gość
Kasia: wrozko, serdecznie Ci dziękuję za wrozbe!:) Hmm nie przypominam sobie takich sytuacji z przeszłości, obecnie właśnie ponosze straty finansowe, duzo rozmyslam nad tym:( Zobaczymy jak to będzie w przyszłości, ładnie się rysuje, wierzę Ci bo dobrze odczytalam obecna sytuację więc jeszcze raz dziękuję, i życzę Ci zdrowych,pogodnych Swiąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!

Gość gość
Dominika. Na sferę zawodowa. 23.01.1990

Gość gość
Paulina, jestes atrakcyjna, dojrzala kobieta i masz powodzenie, ale do spraw uczuciowych masz pragmatyczne podejscie, duzo analizujesz. Nie widze wielkiej milosci w najblizszym czasie, ale mozliwe , ze wejdziesz w zwiazek z rozsadku za ok 7 miesiecy.

Gość pppatrycja9995
14.10.95 Patrycja Z góry przepraszam jak jakieś pytanie będzie złe ale nie orientuje się jakie moge zadać, więc jeśli na jakieś nie da rady odpowiedzieć to proszę przejść do kolejnego. Dziękuje również za poświęcenie chwili. 1.Czy brunet z którym się umawiam jest dla mnie? Czy pojawi się między nami coś więcej, chemia?. 2. Czy mogę liczyć na spotkanie miłości, czy ona się pojawi? 3. Czy znajdę dobrą pracę? 4. Czy odniosę jakiś sukces? 5. Czy spełnię marzenie i zostanę lektorką?

Gość gość
woww jestem w szoku!!!!racja.chłopak mnie wykorzystał,nie zdążyłam mu powiedziec o uczuciach.to chyba dobrze .pracuje nad sobą.A co widać w przyszłości?

Gość pppatrycja9995
Przepraszam zapomniałam o najważniejszym ! 14.10.95 Patrycja Czy wyjadę do Japonii lub innego kraju? Czy dane jest mi mieszkanie w Polsce? Czy moja miłość będzie obcokrajowcem?

Gość gość
Na sfere uczuciowa,Sandra.30.7.1986

Gość gość
Zostałam pominieta.Sara

Gość gość
Iza 13.08 1968 ,co w sferze uczuciowej, "związków". Dziękuje z góry.

Gość gość
Saro, musisz podac date urodzenia ;) Olga, karty pokazuja, ze powinnas spokojnie sie nad tym zastanowic, ale wskazuja na zawod zwiazany z porzadkiem publicznym/prawem.

Gość gość
8.9.1994

Gość gość
A moze ja wygram.;P wrozko sprawdzisz? Marysia , byk, 1992 r.

Gość gość
Krzysztof 24 07 1994 czy znajdę kiedyś dziewczynę :classic_cool:?

Gość gość
wybaczcie, nie nadazam z odpisywaniem :) Patrycjo, karty pokazuja, ze wzbraniasz sie troche przed rzeczonym bruntem, trzymasz dystans i nie pozwalasz sytuacji sie rozwijac. Tutaj przewiduje rozstanie. W najblizszym czasie pokazuja ciebie sama, ale to dobrze, bedziesz miala czas zeby ustabilizowac emocje, a jest ci to teraz bardzo potrzebne, bo jestes z natury bardzo uczuciowa, kochliwa i troche roztrzepana :)

Gość gość
Nie spiesz się :) poczekamy, a ci co poganiaja-odmow wróżby.W pośpiechu zmeczysz się szybciej

Gość gość
Aniu, karty pokazuja, ze wciaz bardzo cierpisz przez tamtego chlopaka, ale niedlugo spotkasz nowy obiekt uczuc, przypadkowo i niespodziewanie. Relacja miedzy wami rozwinie sie bardzo szybko :) Bedziecie w czestym kontakcie internetowym/ telefonicznym, mozliwa wspolna podroz :)

Gość gość
Julia 27-12-1989 Co u mnie uczuciowo?Czy pewien dużo starszy facet odnowi ze mną kontakt?

Gość gość
zaskoczyłas mnie po raz kolejny :) fajnie by było ale czas pokaze:) dziekuje:)

Gość gość
15.09.1995 imię : Murao 1. Czy czeka mnie jakaś miłość czy cały czas będę samotna? 2. Czy zwiążę się z polakiem? 2. Czy moja przyszłość jest powiązana z Polską czy wyjadę ? 3. Czy coś za mną chodzi?

Gość gość
Saro, karty pokazuja dobre rokowania i szybki powrot do zdrowia. W naprawde bardzo bliskim czasie.