Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze.

Polecane posty

Gość Łukasz8912
Łukasz, 26.01.1989 roku 1. Jak będę sobie radzić z prawem jazdy? 2. Czy warto zapisać się na studia podyplomowe od lutego o których myślę? 3. Kiedy znajdę pracę i jaka branża. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Świątecznie ;)))

Gość gość
Na razie na wiecej nie odpowiem- musze teraz zabrac sie do przygotowan do wigilii :) Ale bede pozniej i odpowiem na wszystkie pytania :)

Gość gość
Agnieszka 24.07.93 rok, co mnie czeka w sferze uczuć? Proszę o wróżbe :)

Gość gość
Tylko nie zapomnij o mnie, wróżko. Julia 27-12-1989 Czy starszy ode mnie, poznany kilka lat temu, facet odezwie się do mnie, nawiąże ze mną kontakt sam z siebie. I co w sferze moich uczuć tak ogólnie na rok 2016? Co mnie czeka w każdej dziedzinie życia?

Gość gość
Malwina 23.03.1987 - co widzisz u mnie w sferze uczuciowej? Kiedy poznam kogoś odpowiedniego ? :)

Gość gość
Oby :) ta choroba ciągnie się za mną od września (ostre objawy nasilone)a problem jest od 2 lat... biorę leki i tracę nadzieję na poprawę...dziękuję za wrozbe...spokojnej wigilii - Sara.

Gość gość
Agnieszka 7 wrzesień 83 czy będzie randka z Łukaszem?

Gość gość
Marta 25 czerwiec 1955 Ogolnie, moja sytuacja zyciowa. Dziekuje

Gość gość
wróżko where are you????

Gość gość
No i gdzie jestes,wrozko ? :(

Gość gość
Sa święta... dajcie na luz

Gość gość
Nie interesuje nas to!!!!Zresztą już po świetach i wróżka powinna tu być!

Gość gość
Swoimi głupimi prowokacjami rozwalacie temat

Gość gość
Iza 13.08 1968 karty pokazuja zakochanego w tobie mezczyne, starszego, bardzo mozliwe, ze szefa lub kogos z pracy na wyzszym stanowisku, ktory jednak boi sie wykonac ruch w twoja strone. x Marysiu, wg kart jestes bardzo energiczna osoba, pracowita, emocjonalna, lubisz kiedy duzo sie dzieje, masz sklonnosc do ryzyka. Prognoza finansowa dobra, ale bez szalenstw, "w normie", wiec na wygarana bym nie liczyla ;) x Krzysztof 24 07 1994 duzy wplyw na twoje zycie ma pewna dynamiczna kobieta, zawsze stawia na swoim - moze matka? karty mowia, ze pracujesz nad soba, wciaz sie doskonalisz zeby osiagnac sukces. w przyszlosci pokazuja udane zycie towarzyskie, partnerke, ktora moze jednak cie przytloczyc, zwalac na ciebie odpowiedzialnosc za zwiazek, a moze juz za duzo wziales na barki? x Julia, ten mezczyzna nawet jesli sie odezwie to w nieczystych intencjach. karty pokazuja go jako uwodziciela.

Gość gość
Murao, wyraznie bardzo za kims tesknisz i ta osoba za toba rowniez, choc mieszkacie daleko od siebie. Jako osobe bliska tobie w przyszlosci widac mloda osobe, jeszcze sie uczaca. Niekoniecznie musi to byc partner, moze to byc tylko bardzo dobry przyjaciel, z ktorym bedziesz blisko zwiazana. Widze cos w rodzaju akademika, biblioteki -jestes w Polsce na studiach? Jesli tak to prawdpodbnie zwiazesz sie z kolega ze studiow ;) I widze wyjazd, ale tez powrot, wiec przyszlosc raczej w Polsce, choc decyzja nalezy do ciebie, tu nic nie jest przesadzone. Na ostatnie pytanie wypadly dziwne karty. Na pewno bardzo cie to meczy, wg kart powinnas kogos poprosic o pomoc jesli jeszcze tego nie zrobilas. Jednak cokolwiek to jest, co za toba "chodzi", w koncu odpusci, gdyz ostatnia karta bylo slonce, ktore zapowiada roziwzanie problemu :) x Lukasz, karty pokazuja, ze wzbraniales sie lub wzbraniasz sie przed zapisaniem sie na kurs ;) bedziesz musial troche sie "naszarpac" by zdac, ale uda ci sie. Ogolnie karty mowia, ze jestes dobry w "meskich" czynnosciach takich jak prowadzenie samochodu :P Pokazuje sie praca w handlu lub... transporcie wlasnie ;) i rywalizcje z innymi mezczyznami. Na studia warto bedzie pojsc (tutaj rowniez pokazuje mi sie meska dziedzina), dobrze ci na nich pojdzie, ogolnie czekaja cie sukcesy w zyciu zawodowym. x Hej Sara, dzieki za zyczenia switeczne i koniecznie daj znac jak zdrowie jesli jeszcze kiedys wpadniesz na watek :)

Gość gość
Wrozko,pominelas mnie :( Sandra,30.7.1986,na sfere uczuciowa

Gość gość
Wróżko, ale jak w nieczystych intencjach? To stateczny ojciec i mąż, ponoć, i ja bym chciała aby się odezwał z wyjaśnieniem swego podłego zachowania, a nie z uwodzeniem mnie (bo na tym mi nie zależy) Czy on w ogóle odezwie się jeszcze w tym roku czy w 2016?Czy kiedy? A co ogólnie na temat mojego życia uczuciowego w 2016? I zawodowo jak? Coś mnie czeka? To znowu ja-Julia 27.12.1989 P.S. Wesołych!;)

Gość gość
Wrozko,jestes ?

Gość gość
Klaudia 27.10.94. Czy byly narzeczony do mnie wroci? Poprosze o ogolna wrozbe w sferze milosci.

Gość gość
Gdzie jestes wrozko ? :(

Gość gość
No i nastepna ma nas w d***e :O

Gość gość
A niby dlaczego ma nie mieć ?

Gość gość
Bo mowila,ze bedzie.Gardze ludzmi,ktorzy sa nieslowni.

Gość gość
Witaj,wrozko,bardzo prosilabym o wrozbe. Moje pytanie brzmi :Kiedy postawie duzego kloca i jaka bedzie mial konsystencje ?Kolor i zapach ?A tak przy okazji,lubisz jak ktos ci sra do ryja ? Pozdrawiam :)

Gość gość
To dobrze że gardzisz A jeszcze lepiej ze inni mają to gdzieś Nie płacisz wiec nie masz nic do gadania Musisz być straszna frustratka skoro masz takie podejście do obcych ludzi :)

Gość gość
Wypolerowalas juz sobie p**de j****a szmato ?Pewnie ci j***e zdechla ryba :O

Gość ewaaaaaa
ewa 24 04 1984 sprawy uczuciowe PROSZE