Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

EJ CHCE WIEDZIEĆ JAK KAFETERIANIE SPĘDZJĄ WIGILIE

Polecane posty

Gość gość

co robi przemuś święty czy piwosz już jest obrzygany od alkoholu czy smakosz czasem nie zadławił sie karpiem z ościa czy oszce karp poszedł w biedra czy w tzytzki czy mirek fajfus nawet w wigilie je tylko zdechłe zupki chińskie czy wredna małpa już coś przyćpała? czy miała pierogi z marychą czy Studzińska jedząc sałatke jarzynową rozmyśla o kolejnej pracy z której uciekła czy ladacznica gggb nawet w tak uroczysty wigilijny dzień musi myśleć o potrójnym bolcowaniu czy NuteOla dzisiaj przemówi w wigilie swym szczurzym ryjkiem czy HiM spędza święta samotnie czy ze swoim D czy Neptyk nawet w wigilie ma zamiar spamować Namysłowem i polskimi autostradami czy kotek19letni znalazł pod swoją choinką wymarzoną kotke czy 92 je wigilie siedząc na swoim fotelu ginekologicznym czy cynicfm tęskni za polskimi świętami i polską kuchnią zajadając się mdłym angielskim pudingiem czy wiecie kto zadaje pytania :classic_cool:

Gość gość
ch‪uj mnie to obchodzi

Gość gość
a ja se wiem ze to ty

Gość ciubaryk 1
szykuję się aby wskoczyć pod pędzące Pendolino aby nie zostawić ze mnie nawet kawałka i teraz o to się modlę w czterech ścianach