Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciubaryk

Arek czemu mnie ranisz

Polecane posty

Gość ciubaryk 1
a dlaczego mój NICK został zabrany jako ' ciubaryk ' ? co złego zrobiłem aby zabrać mój NICK , czy traktujesz mój wymyślony NICK do swojej zabawy ? ze mną nie ma zabawy , w tym momencie mam do wyboru rzucić się pod Pendolino albo na gdziekolwiek na linę , nie mam już innej alternatywy a Ty szukasz ze mną zabawy , nie ma już zabawy , zabawa się skończyła !

Ty naprawdę chcesz zepsuć maszyniście Pendolino święta, tylko dlatego, że nie potrafisz zarejestrować własnego nicka ? x Ty odstaw to Hennessy i zadzwoń w wigilię, do własnego dziecka.

Gość ciubaryk 1
dziecko pojechało gdzieś na Święta , otrzymało forsę i nie wiem gdzie baluje nie mam kontaktu a kiego się do do mnie przyp*****lasz gnoju ?

Arek nie ma dzieci ta historia z alimentami jest wymyślona on kiedyś tu pisał że stracił genitalia wskutek wypadku na budowie w Londynie

Gość ciubaryk 1
teraz to całkiem się pogubiłem, czy poszukujesz prawdy , czy kobiety a może faceta bez jaj , który w wypadku na budowie stracił jądra oraz kindybała spadając z rusztowania w Londynie , więc jak ?

Gość ciubaryk 1
mogę pracować wszędzie, mogę kuć w betonie i wykonywać instalacje hydrauliczne, elektryczne, mogę czyścić szambo, mogę segregować śmieci , mogę być murarzem i tynkarzem na budowie , wszystko jedno aby tylko jakieś pieniądze zarobić wysyłam CV i pracodawcy odpowiadają , że za stary jestem do roboty mając ponad 50 lat i żebym sobie kupił trumnę , po kiego tu żyć i się martwić , najlepsze rozwiązanie to wskoczyć pod Pendolino, szybka śmierć i na miejscu

Gość gość
nie skacz koteczku

Gość ciubaryk 1
chciałbym pracować i zarobić normalne pieniądze aby w domu była chociaż choinka na Święta z zapalonymi LEDami , nawet nie mam choinki , w lodówce kawałek pstrąga, trochę sałatki, generalnie bieda i tak zwana KOZA na drewno i węgiel aby trochę ciepło było , dom spalony a firma HESTIA nie wypłaciła nawet grosza ubezpieczenia po spaleniu domu , uznali , że kominek został wybudowany przez amatorów, czyli poprzednich właścicieli tego domu

Odczep się od tego Pendolino ! ! ! x Jest Wigilia i przez klawisze nie chce mi przejść, to co miałbym ochotę napisać :(. x Idź człowieku do psychiatry. Tylko zaczekaj, bo przy okazji świąt i sylwestra, mają pełno takich przypadków, jak Ty :(. Spróbuj koło dziesiątego. Wtedy pozwalniają do domów, tych co świąt ścierpieć nie mogli.

Gość ciubaryk 1
Nie mam już nic, NAWET nie mam własnego NICK na kafe , które jest zablokowane do zalogowania dla mnie , więc co pozostaje , tylko lina albo pod Pendolino pójść

>>>i tak zwana KOZA na drewno i węgiel aby trochę ciepło było<<< x Miesiąc temu chwaliłeś się, że już CO w całym domu naprawiłeś. x >>>dom spalony<<< x Nie dom, tylko kominek w salonie. I podobno już całe wyposażenie, czyli wypasiony telewizor, hi-endowy sprzęt RTV itp. nowe sobie kupiłeś, ZAMIAST PŁACIĆ ALIMENTY na własne dziecko. x Masz jeszcze duże mieszkanie w Warszawie, które ponoś sprzedawać na szybko miałeś. Jeszcze wczoraj wpraszałeś się na Wigilię do jakiejś samotnej Warszawianki. Tobie się już wszystko, pod deklem miesza :(.

Gość ciubaryk 1
misiek1 Ty kutafonie posrany ! co Ty chcesz, czy chcesz mnie uczyć życia ? a sam masz życie poossrane i wygoniłeś kobietę, która wszystko chciała zrobić dla Ciebie powalony gościu i w końcu nie wyrobiła psychicznie i uciekła do innego absztyfikanta a teraz jesteś sam dzikusie i się zastanawiasz, wracać do kobiety , która jest z fajnym facetem , czy zostać sam na pustyni a może jednak wrócić do kobiety i dostać w ryj od absztyfikanta , po kiego radzisz innym , jak mają żyć , skoro własne życie masz skorodowane rdzą i sam jesteś popierdzielony na maxa ?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

To może w Twojej rodzinie, za absztyfikanta uważało się rodzonego ojca :(. x Zapłać alimenty na dziecko, bo kolejną zimę, w trampkach przetupta :(. x Po co w Wigilię wdaję się w rozmowę z chorym psychicznie człowiekiem :( ? Jestem głupcem, że to robię :(. x A jeszcze większym głupcem, że w Wigilię do tego ścieku zaglądam :(. x Wesołych Świąt Wszystkim Normalnym :) .

Gość gość
nie denerwuj się Areczku a ty misio1 przyczep się do kogoś innego