Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prostytutki są lepsze od zwykłej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

1. Prostytutka Cię nie zdradzi, a co za tym idzie nie zrani Twoich szczerych uczuć. 2. Wiele współczesnych prostytutek to dziewczyny otwarte na Twoje fantazje i nowe doświadczenia, o czym można zapomnieć z przeciętną "zwykłą" Polką. 3. Z prostytutką jest uczciwy układ. Ty dasz jej kasę, ona daje Ci seks. Nikt nikogo nie oszukuje, tak jak ma to miejsce w stałych związkach, gdzie frajerzy zabierają laski na randki, sponsorują je, a one później mają fochy. 4. Prostytutki mają bardziej poukładane w głowie niż te wszystkie niby "porządne" kobiety, które mówią, że w życiu kierują się tylko uczuciami, a tak na prawdę liczy się dla nich tylko kasa i prestiż. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
1. Jakby faceci nie zdradzali 2. P********z, ja np. odstraszam facetów, bo te c**y uciekają, jak im powiem, że lubię fisting. 3. No jeśli lubisz udawany orgazm i myśl, że było w niej wiele fiutów, ale każdy ma swój fetysz (lepiej przyznaj, że żadna Cię nie chce i bez płacenia za seks się nie obejdzie) 4. Ale masz wąskie horyzonty :D Ja tam lecę tylko na swoją kasę, bo mnie, w przeciwieństwie do Ciebie, dziecino, nauczono, że w życiu trzeba liczyć na siebie, bo ludzie to s*******ny.

Gość gość
jeżeli dla ciebie liczy się tylko seks z kimś, kto może ci łatwo przekazać chorobę weneryczną, to spoko niektórzy mężczyźni preferują jednak trzymanie kogoś za rękę i przejście życia w ciepłych, znajomych ramionach

Gość gość
1. Wiesz, że w prostytutkach nie bardzo wypada się zakochać? Skoro piszesz o uczuciach, rozumiem, że zakładasz taką możliwość. Lubisz orgie? Te mentalne oczywiście

Gość gość
gość dziś tak tak tak, a na boku będzie się puszczać :)

Gość gość
nie wszystkie kobiety zdradzają i nie dla wszystkich liczy się kasa. dla mnie osobiście nie ma nic piękniejszego, aniżeli ten moment, kiedy jego głowa spoczywa na mojej klatce piersiowej i on tak zasypia, wiedząc, że nie pozwolę niczemu przerwać jego snu czy prostytutka ci to da?

Gość gość
gość dziś Masz z******ty szacunek do kobiet i cudownie generalizujesz. Niech zgadnę - trauma z dzieciństwa, czyżby Twoja mama zdradzała ojca i dlatego teraz nienawidzisz wszystkich kobiet i uważasz, że każda się puszcza? To byłoby wysoce prawdopodobne, że cechy, które przedstawiłeś symbolizują Twoją matkę, do której masz żal.