Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ej, idę chyba niedługo spać bo nie ma co robić, w telewizji same głupoty

Polecane posty

Gość gość

nie mam co robić k***a mac

Gość gość
Co jest w tv? Na polsat film lecial alien

Gość gość
niestety nie mam tego kanału :(

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców gnojna to wieś w województwie opolskim w powiecie brzeskim w gminie grodków

Gość gość
S********j juz z tym namyslowem trollu

Gość gość
nigdy nie ma nic fajnego w tv w święta. .za co my płacimy

Gość Turkuć
Nie oglądam telewizji od 2009 roku i polecam innym zrobić to samo. W dobie internetu, DVD/blu-ray i VOD tradycyjna telewizja nie ma sensu.

Gość gość
chciałem prawie to samo powiedzieć co Turkuć można zawsze coś znaleźć w necie

Gość gość
można zawsze coś znaleźć w necie x gorzej jak ktos ma internet mobilny limitowany a poza tym szukanie filmow w necie za darmo w dobrej jakosci to męczarnia, chyba ze macie jakies dobre strony to podajcie :) bo są filmy online ale w fatalnej jakosci albo trzeba bulić smsem za 10-20 zl za obejrzenie filmu, to ja juz wole placic abonanament za kablówke i gapić się w pudło :D

Gość gość
Ja lubię filmy z tv bardziej niż puszczone z kompa. To zatrzymywanie w dowolnym momencie na kompie i inne rzeczy to niby wygoda, ale kompletnie odzierają film z jakiejś takiej otoczki uważności, przynajmniej w moim odbiorze.

też co roku jestem zawiedziona programem przewidzianym na święta, czy to Bożego Narodzenia, czy Wielkanoc.. kurde.. tyle filmów jest w kinach, tyle tego wszystkiego promują każdego roku, więc czy na święta nie mogą zrobić jakieś fajnej premiery, puścić czegoś fajnego, żeby zebrać rodziny chociaż przy tym TV? co roku tylko(nie mam nic przeciwko żadnemu z filmowi, lecz mam dość tego samego w kółko): Kevin, Asterix i Obelix, Fred Claus- brat św. Mikołaja, Renifer Niko, Express Polarny.. to jest w kólko.. i Pan Wołodyjowski.. kurde.. a no i shrek.

Gość gość
no wlasnie ,co roku jest jedna wielka kupa :O Kevin to wiadomo, ten film jest juz jakby tradycją, ale reszta ? po co w ogole w swieta puszczają SZKOLE, EWE GOTUJE ? filmy kiepskie, animowane i familijne badziewie wymieszane z głupkowatymi komediami Pada Shrek, 101 dalmatynczykow, jutro powtoróki filmow z dzisiaj Swieta last minute, Kevin, Kung fu panda :O Jedyny ciekawy (dla mnie)film jutro to Resident Evil o polnocy lub Raport Pelikana o 22

Gość gość
Wczoraj o tej porze "Tylko miłość". Dziś to samo właśnie oglądam na 2.

Gość gość
Na polsat lecial w te swieta Alien. To doskonale oddaje atmosfere tych calych swiat. Smieszne gowno i tyle.

Gość gość
I jeszcze bezczelnie żąda sie od ludzi płacenia abonamentu za ten szajs serwowany w TV. Oni maja nas za hołotę, która trzeba dodatkowo ogłupiać prymitywnymi głupkowatymi filmami. A co do filmów w necie. Tak, trzeba uważać, bo mozna zostać oszukanym .http://www.pozywamy-zbiorowo.pl/networks/groups/vod24tv/index Co to za państwo co pozwala na takie robienie ludzi w ch... przez naciągaczy?