Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkoda, ze w Polsce studia to nie amerykanski college... Bractwa, imprezy itp

Polecane posty

Gość FinnegansWake
Zależy od ludzi, my imprezowaliśmy bardzo często na studiach. Praktycznie co tydzień była impreza :)

Gość gość
wyrwales sie z wiochy zabitej dechami i myslales ze na studiach bedziesz chlal i roochał panienki :D ?

Gość gość
chlopie tu jest Polska - nie hamburger a kiełbasa swojska !!!

Gość gość
polskie studia, pierwszy rok, zjezdzaja sie studenci, czesc w volkswagenach od rodzicvowe, czesc przyjezdza pkp z wiochy i gubi sie na dworcu ida na pierwszy rok, zaraz szukaja stancji, licza kase na zupki chinskie, potem chodza na zajecia, stoja w kolejce do ksero itp amerykanski college, zjezdzaja sie wszyscy, niektorzy z******tymi furami, przyjezdzaja laski opicowane jak miss usa, ludzie sa cool, maja pieniadze, robia od razu imprezy, wstepuja do bractwa, twora sie przyjaznie, chlopaki graja w footbal amerykanski, rodzice wpsieraja swoje dzieci, dofinansowuja je, w akademikach sa orgie na porzadku dziennym

Rozumiem, że byłeś w stanach na studiach, że tak opowiadasz. Bo ja byłam i wiem, że to tak nie wygląda.

Gość gość
haze a niby jak to wyglda w usa? nie bylem, ale widzialem filmy a o rozwiazlosci seksualnej czytalem artykuly

Gość gość
o rozwiązłości seksualnej to możesz pisać o polskiej młodzieży zaczynają w Gminazjach gdzie są zasady,moralność?co z was wyrośnie???

Gość Hotdog
Dlatego ja na studia wyjeżdżam do USA ;)

Gość gość
zazdroszcze

Gość gość
Hotdog, nie odnajdziesz się tam. Amerykanie lubią swoich.

Gość Hotdog
Ale nie załatwilam tego napewno żadna ciotką Z NY czy kasa rodziców ale latami oszczędności, nauki i pracy. Dlatego jeśli o tym marzycie a nie jest jeszcze za późno to śmiało, spełniajcie te marzenia ;))))))

Gość gość
bedziesz dawac Murzynom? :)

Gość Hotdog
Oczywiście Azjaci czekają w kolejce ;)

Gość gość879
Ja przeprowadziłem się do stanów w wieku 17 lat, teraz jestem na studiach i wcale to nie wygląda jak na filmach, co prawda są imprezy praktycznie 2 razy w tygodniu ale nie wyglądają jak na tych wszystkich filmach, że masz narkotyki pełno alkoholu i nagie dziewczyny, zdarzają się takie ale dosyć rzadko, sam jestem w jednym z domów i wiem jak to wygląda, żeby w ogóle utrzymać ten dom a co dopiero urządzać dzikie imprezy...