Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Świąteczny Prezent.

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich którzy samotnie spędzają Święta!! Jestem samotną mamą z 2 dzieci której życie się nie powiodło. Jak większość samotnych matem mam dość ciężko w życiu. Chciałam zrobić swoim dzieciakom na Święta jakiś chociaż drobny prezent ale skąd wziąść kasę. A na dodatek tuż przed Świętami syn zachorował i resztę kasy które miały iść na Świata poszły na lelki. Chciałam gdzieś pożyczyć od znajomych czy koleżanek. Lecz nie było od kogo. Moja koleżanka z sąsiedniego bloku doradziła mi bym dała ogłoszenie na necie O pomoc dla dzieci. Spojrzałam na nią jak na nienormalną w pierwszej chwili ale pomyślałam cóż mi szkodzi. Zamieściłam owo ogłoszenie nie wierząc że ktokolwiek się odezwie. A tu proszę niespodzianka ktoś się odezwał na drugi dzień. Zaproponował pomoc w zrobieniu zakupów świątecznych. Umówiliśmy się pod Marketem na owe zakupy na daną godzinę. Jak obiecał zrobił zakupy ponad to przywiózł też sporo gotowej żywności na Wigilię i Święta. A na dodatek zaprosił nas na Pizzę z Tuńczykiem. Byłam wzruszona do łez że są jeszcze tacy ludzie którzy bezinteresownie pomagają zupełnie obcym osobą. Wydał na nas ponad 300zł odwiózł do domu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować