Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet pisze do ciebie po miesiącu ciszy. Co robisz?

Polecane posty

Gość gość

Olał, nie odpisał na moją wiadomość a nagle po miesiącu sobie przypomina. Co robisz? a)milczysz b) o******lasz go z góry na dół c)odpowiadasz tak beznamiętnie d)czekasz na jego kolejny ruch

Miałam tak. Chłopaka starszego od siebie 6 lat poznałam na imprezie. I niby wcale nie musiał pisać, bo to był tylko jednorazowy flirt, ale wziął numer, pisał, mieliśmy się spotkać, to nie wypaliło z mojej winy, potem pisał coraz rzadziej, aż w końcu przestał i po około trzech tygodniach odezwał się ponownie. Olałam go, i teraz żałuje. Głupia byłam pod wpływem znajomych, mówili żebym go olała, nie gadała z nim, dała sobie z nim spokój, to tak też zrobiłam. Dziś wiem, że zrobili to specjalnie, byśmy się nie spotykali. Chłopak był naprawdę świetny, zarówno z charakteru jak i wizualnie. No trudno, jak nie ten to inny.

ktoś kto olewa Cię na miesiąc, nie pisze, nie interesuje się Tobą, to znaczy, że przez ten miesiąc miał kogoś, a teraz wraca jak pies z podkulonym ogonem. jeżeli Ciebie spotkała taka sytuacja, to wiem z własnego doświadczenia, ale i nie tylko mojego- olej go. nie odpisuj, nie właź drugi raz do tej samej rzeki. ktoś kto olał Cię raz, oleje Cię drugi, ósmy, pięćdziesiąty. nie warto. znudziłaś mu się wcześniej, znalazł sobie inne zajęcia, a teraz powrotnie wraca? nie ma widocznie nikogo innego i jesteś kołem zapasowym.

Gość gość
A albo C

Gość gość
Ja uważam że jak ktoś olewa mnie to ja olewam go. No chyba że mu bardzo zależy i trochę się bardziej wysili to można to rozważyć. Ale po jednym smsie nie myślę zapomnieć i udawać że wszytsko gra.

Gość gość
olac, olac, olac

Gość gość
po co zawracać sobie głowę kims kto ma nas gdzies?