Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za idiotka chce się bzykać z kuzynem

Polecane posty

Gość gość

co to za forum jest,jakas masakra ja pierdolę

Gość gość
w dodatku pisze ze stałego nicka,kobieto czy ty masz jakies problemy ze sobą,że chcesz bzykać się z kuzynem ?

Gość gość
co to znaczy"podszywa" że niby ktoś za ciebie to pisze? przeciez masz stały nick,masz chyba schizofrenię ale to żeby bzykać się z kuzynem i jeszcze to upubliczniać to już szczyt wszystkiego

Gość gość
Ja jak byłem mały, to dotykałem cipki kuzynki. Mieliśmy po 8 lat może.

A ja się teraz Ciebie zapytam, czy ty jesteś jakaś przygłupia?! Jaki masz wynik poziomu IQ? Ok. Ktoś założył taki sam nick jak ja i podaje się za mnie pisząc głupoty. W adresie URL nicku są plusy między wyrazami, czyli tzw. spacje. Rozumiesz?

Gość gość
nie rozumiem ale wydaję mi się że stworzyłas temat o seksie z kuzynem po to żeby zobaczyć reakcję innych a po to własnie żeby wiedziec czy dalej utrzymywać chore relacje z kuzynem,jesteś chora i się lecz

Niee. Ty jednak jesteś debilką. Ty się lecz. Nawet nie potrafisz wejść w mój nick, a następnie w nick podszywa i zobaczysz, że są zupełnie różne posty. A teraz odpiernicz się ode mnie tępa wieśniaczko, katoliczko!!!!!!!!!!!

Gość gość
idiotka, buhaha najpierw zakłada debilne tematy wariatka jedna,a pozniej próbuje obrócić kota ogonem,że to nie ona bo wszyscy się oburzyli że można bzykać się z kuzynem,może z bratem albo z ojcem tez się bzykasz

Gość gość
jaka kiełbasa idiotko,dajesz d**y kuzynowi czyli uprawiasz kazirodztwo a to jest karalne w tym kraju

To co piszesz, to są oszczerstrwa wiesz? Nie dociera do Ciebie to, że ktoś się za mnie podaje, bo jesteś zbyt tępa by to zrozumieć, wolisz wierzyć, niż znać prawdę, a teraz ZAMKNIJ SIĘ I NIE ODPISUJ. Bon voyage! 🌼

Gość gość
debilka bzyka się z kuzynem i jeszcze liczyła na tani poklask na forum,popełniasz przestępstwo i jeszcze się burzysz,powieś się,najlepiej na gumce z majtek kuzyna

Jaka Ty jesteś durna. Nikt na ten temat nie zagląda. Idź w końcu zamilcz tępa cebulaczko!!!! Nie kalecz języka polskiego, błagam! Idź lepiej oglądać tego swojego durnego Rydzyka w telewizji, albo żryj ziemniaki w swojej norze gdzieś na Brochowie. Won!

Gość gość
ty jesteś durna,a mało tego to jestes zboczona ,dajesz d**y kuzynowi,pewnie wcześniej dawałaś ojcu i to ci rozum odebrało

KU/RWA! Naucz się pisać zdanie z wielkiej litery i nie osądzaj innych, bo to się już robi wkurzające. Nawet przekleństw nie potrafisz cenzurować biedaczko! Prosiłam Cie, żebyś przestała pisać i mnie oskarżać, to nie dociera, bo jesteś tępa po prostu! ZAMKNIJ SIĘ, bo inaczej zgłoszę ten temat do moderacji, a następnie do prokuratury i udowodnię, że to jest pomówienie. Po co ja w ogóle tracę czas na osobę, która ma poziom inteligencji praktycznie zerowy. Aż strach pomyśleć, co Ty masz w tym łbie zrobionym z siana. Gdy Sumerowie budowali świetne budowle, Twoi przodkowie natomiast mieszkali w lepiance z goowna, więc przestań szczekać i oskarżać innych, bo jesteś słowiańskim śmieciem na pograniczu Unii Europejskiej. Już nie będę odpisywała na Twoje teksty, które jak zwykle będą oszczerstwami i zaczynane z małej litery. Życzę Wesołych Świąt i miłego wieczoru i powodzenia w nowym roku 2016 🌼

Gość gość
Jaki żal.

Gość gość
k***a d***** zwariowała,to pewnie od bzykania z kuzynem i to ja zgłaszam twoje kazirodcze związki,odpokutujesz za to w kryminale,ladacznico !

Gość gość
Autorka tego wątku rzeczywiście jest debilką. Nie umiesz kliknąć w nick? Przecież widać, że to nie ona. A w ogóle to nie kompromituj się.

Gość gość
ja wiem,że to ona i nie oszukacie mnie,zgłaszam ją na prokuraturę za sex kazirodczy

Gość gość
Zanim kogoś oskarżasz, zastanów się 10 minut.

Gość gość
boże to same obrzydlistwa,nie moge tego czytać,tą kobietę opętał diabeł

Pisałam, że to nie ja, ale Ty jesteś tępa jak but. Nie przepraszam, but jest mądrzejszy od Ciebie. Dobrze, że nie jestem Polką, tylko Żydówką, bo być takiej samej narodowości, jak ta tępaczka, to wstyd aż.

Gość gość
widocznie w izraelu jest normą sex z kuzynem skoro próbowałaś otumanić naród polski swoimi wątpliwymi wyczynami ertycznymi

Gość gość
Ironiczna mysz nie pierwszy raz takie rzecxy tu pisze. Ja rzadko wchodze na ten portal ale co jestem to cxytam jej wypociny-ze sie onanizowala w tramwaju na petli, ze dawala d**y po imprezie jakims 2 dresom, ze to ciekawe doswiadczenie itp, ze dala krocze dotykac jakiemus faćetowi na koncercie w tlumie itp generalnie zwyrol laska :(