Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to za idiotka chce się bzykać z kuzynem

Polecane posty

Gość gościca
a ja miałam takie dobre zdanie o kuku, a tutaj takie rewelacje wychodzą na swiatło dzienne. wstyd! :o

Gość gość
to niewiarygodne,że taka osoba jest wśród nas,to się nadaje do prasy

Gość gość
Żenada, Ty piszesz sama ze sobą, czy co? Gdzie były takie tematy o Myszy? Idź spać, odrób lekcje, bo 4 stycznia do szkoły trzeba iść! No już do lekcji!

Gość gościca
normalnie bym nie uwierzyla, ale w necie był ostatnio filmik nagrany przez dwie gimnazjalistki, ktore to w tym filmiku chwala sie jak dawaly po koncercie dopy jakimś tam pseudo gwiazdom z usa. dlatego juz mnie zupelnie nie dziwi ze ironiczna sie moze chwalic masturbacja na petli czy ze dwom dresom dała. ale na raz dała czy po kolei?

Gość gość
ja weszłam na te linki do profili.. co maja niby swiadczyc o tym, ze to jest jakiś podszyw. no wlasne ze to jest dokladnie to samo konto. nie ma mowy o zadnym podszywie

Gość gość
Kręcicie z niej beke, bo prawda jest taka, że macie nudne życie. Pewnie sami w gimnazjum jesteście, a przynajmniej taki reprezentujecie poziom. Dobranoc

Gość gość
oczywiście że nie ma mowy,ta konfabulantka chciała zamaskować swoje obrzydliwości poprzez zwalenie winy na wyimaginowanego podszywa

Gość gość
gość dziś x Nie widzisz tych plusów pomiędzy wyrazami? Rzeczywiście jesteś głupia i to bardzo :O

Gość gość
tam nie ma żadnych plusów, a ty ironiczna sie zaloguj na swoj nick, a nie udajesz teraz ze jakies pomarancze sie za toba wstawiaja. tam nie ma zadnych plusów, wszyscy juz teraz wiedza jaka jestes zwyrolką. dlaczego nagle zmienilad front? wczesniej jakos sie wrecz chwalilas swoimi kazirodczymi wystepami, a teraz co?