Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to dużo jak na 29latkę?

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś na miejscu twojej matki, nie chcialabym od ciebie ani grosza... wiedzac, ze biegasz po forach i co drugi post wychwalasz jak to na matkę łożysz" v życzę ci podobnej sytuacji życiowej do mojej i wtedy porozmawiamy. a osądzać to sobie możesz to co masz między nogami, a nie mnie.

Gość gość
Większość nawet w wieku 29 lat nie ma nic, co najwyżej jakiś rezerwowy tysiak w razie awarii samochodu czy wizyty u dentysty. Czasem 5, 10 czy 20 tysięcy, ale to jeśli tyrali za granicą. xxx Jeśli mówimy o jakimś marginesie, Ugandzie, Etiopii, to może i racja. Dziewuszko, w jakim Ty świecie żyjesz? Popatrz na drogi, popatrz na księgi wieczyste. To, że nie masz niczego poza tym drobnym kapitałem, jest wręcz smutne. XXXXX Mówię o większości ludzi. Niech będzie, że większość to Etopia i Uganda, a ty jadąc tymi drogami przedzierasz się przez morze plebsu. Jedynie twierdzenie "nie masz niczego poza tym drobnym kapitałem" jest śmieszne, bo po 1 nie wiesz ile mam kapitału, a po 2 nie wiesz co jeszcze mam, jak żyję, kim jestem. Przed trolem się spowiadać nie będę, jedynie ponownie napiszę, że Polacy oszczędności nie mają, a jeśli mają to nie przekraczające wartości podanej przez autorkę.

Gość gość
jejku, dziewczyno... współczuję ci... ale twojej kultury i charakteru odpowiadając na pytanie główne nie, nie jest to dużo, powiedziałbym, że poniżej średniej

Gość gość
Mówię o większości ludzi. Niech będzie, że większość to Etopia i Uganda, a ty jadąc tymi drogami przedzierasz się przez morze plebsu xxx Przecież autorka napisała, że nie ma samochodu:D

Gość gość
sprawdziłam przed chwilą dane o oszczędnościach w naszym kraju, wychodzi na to, że powyżej średniej :) ale to chyba jedna osoba tak ciągle ci do******la, tacy w święta mają więcej czasu

Gość gość
gość dziś Mówię o większości ludzi. Niech będzie, że większość to Etopia i Uganda, a ty jadąc tymi drogami przedzierasz się przez morze plebsu xxx Przecież autorka napisała, że nie ma samochodusmiech.gif vvvvvvvvvvvvvvvvv Padłam:D:D:D:D Brawo!!!

Gość gość
gość dziś Mówię o większości ludzi. Niech będzie, że większość to Etopia i Uganda, a ty jadąc tymi drogami przedzierasz się przez morze plebsu xxx Przecież autorka napisała, że nie ma samochodusmiech.gif v przecież autor tego postu nie kieruje odpowiedzi do autorki, głąbie/głąbicho

Gość gość
Nie tylko samochodu nie ma. Radosci zycia czy uprzejmosci rowniez nie stwierdxono u Niej :p

Gość gość
przecież autor tego postu nie kieruje odpowiedzi do autorki, głąbie/głąbicho X jako auto tamtego postu potwierdzam ;)

Gość gość
ten temat to prowo a wy się dajecie nabierać :D

Gość gość
Nawet jeśli tamto z Etiopią i Ugandą byłoby do autorki, to jednak można pomyśleć, że aby jeździć wcale nie trzeba mieć samochodu :P Ja nie mam, a mimo to przemieszczam się po drogach. Na latającym dywanie :D bo bycie pasażerem nie jest możliwe, istnieją tylko kierowcy i właściciele samochodów, inni nie jeżdżą drogami.

Gość gość
Dużo autorko, za kilka lat pewnie będzie więcej, więc jest ok.

Gość gość
Nawet jesli to prowo, to zabawne :p

Gość gość
My tu wszyscy się wzajemnie prowokujemy, jakiś kontakt z ludzkością dzięki temu zachowujemy. Wśród nocnej ciszy nasz głos się rozchodzi.

Gość gość
W wieku 29 wiecej niz kilkadziesiąt tysiecy na koncie maja ci ktorym rodzice to dali a to żadna chluba. Lub ci co tyrali od rana do wiecxora w Anglii, za kilka lat odbije im sie to na zdrowiu. Malo snu, sieciowe zarcie lub ciezka fizycznie praca.