Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to dużo jak na 29latkę?

Polecane posty

Gość gość 19 48
Nie loze, ale wiem ze bede bo bedzie miec slaba emeruture. W moim poscie najwazniejsze bylo ostatnie zdanie. Mniej agresji. Zwlaszcza ze sa Swieta.

Gość gość
gość dziś kobieto, ale po co to tu piszesz? kogo to obchodzi? żalisz się czy chwalisz? nie potrafisz czytać ze zrozumieniem? autorka nie dostała nic od rodziców i jeszcze UTRZYMUJE MATKĘ - ty zapewne miałaś lepszy start w życiu, (i nawet jeśli również sama do tego doszłaś) to, wiele zmienia. to tak jakby post założyła sprzątaczka, która sumiennie odkłada co miesiąc, a nagle post wrzuciła córeczka lekarza i się chwaliła że w tym wieku miała więcej... żal. nie wiem czy masz kulturę, ale na pewno brakuje ci części mózgu.

Gość gość
Moj mozg ma sie dobrze. To dzieki niemu tyle mam :p

Gość gość
Konczac, do autorki. Oszczedzaj, pracuj, rozwijaj sie. Masz dobry kapital na start. Moglabys miec wiecej kasy, ale wszystko rozpuscic i marnie bys skonczyla. Masz tyle i masz, z czasem bedzie lepiej. Zdrowych!

Gość gość
gość 19 48 dziś Nie loze, ale wiem ze bede bo bedzie miec slaba emeruture. v no to po co się porównujesz do mnie skoro ma diemetralnie inne (czytaj: łatwiejszą) sytuację ode mnie? nie sztuką się dorobić, jesli ma się ułatwienia i pomoc z każdej strony... ja łoże na moją matkę jeszcze od czasów moich studiów (od 10 lat). ty dopiero BĘDZIESZ łożyć, mimo że ta będzie miała emeryturę (moja nie ma NIC) i kiedy przez całe życie się już zdążyłaś dorobić, a zapewne i od niej dostałaś niejedno wsparcie, również finansowe. ale próżna pała się będzie porównywać, bo miała łatwo w życiu :D srozbawiłaś mnie swymi "dokonaniami" buhaha!

Gość gość
Jestes Autorko strasznie zrzedliwa. Nawet jakbys miala 100tys i tak bys taka byla :p

Gość gość
jejku, tak czytam ten wątek i wiary nie daje autorka, to totalna porażka wrzuca watek i atakuje tych, ktorzy maja lepiej, a siłą rzeczy lepiej ma jakieś 70% osób normalnie pracujących... skąd tyle agresji... może zacznij oszczędzać!

Gość gość
"może zacznij oszczędzać!" dobrze. nie wpadłam na to wcześniej....

Gość gość
Większość młodych ludzi nie ma żadnych oszczędności, co wy tu ściemniacie?

Gość gość
Uwazam ze powinna przepuscic na siebie ze 3 tys. Wtedy by taka agresywna nie byla :D

Gość gość
to, z jakiej warstwy się wywodzisz, doskonale opisuje poziom twoich wypowiedzi i szacunek do innych pieniędzy też za wiele nie masz raczej trudno będzie ci kogoś znaleźć, wiec znajdujesz sie w ciemnej d***e, bo nawet małego mieszkanka za to nie kupisz

Gość gość
"gość dziś jejku, tak czytam ten wątek i wiary nie daje autorka, to totalna porażka wrzuca watek i atakuje tych, którzy maja lepiej, a siłą rzeczy lepiej ma jakieś 70% osób normalnie pracujących..." v a czy ci "normalnie pracujący" mają na karku matkę od 19 roku życia, tak jak autorka? nie wiem, może twoja rodzina i przyjaciele tyle mają. ale uwierz mi, są różni ludzie. ja znam osoby które (odjąć to co dostały od rodziców), nie mają nic, (i nie pisze tu o ćpunach czy alkoholikach patologicznych). wyjdź może poza swój wąski krąg przyjaciół...

Gość gość
gość dziś Większość młodych ludzi nie ma żadnych oszczędności, co wy tu ściemniacie? xxx młodych nie, ale 29-latków, to znam wielu, którzy mają znacznie więcej, w końcu to siła wieku

Gość gość
A czy obowiazek utrzymywania matki uzasadnia takie niegrzeczne zachowanie? :)

Gość gość
"gość dziś to, z jakiej warstwy się wywodzisz, doskonale opisuje poziom twoich wypowiedzi i szacunek do innych pieniędzy też za wiele nie masz raczej trudno będzie ci kogoś znaleźć" gdybyś dostał tyle po d***e od życia i ludi co ja, to teżnie byłbyś pluszowym misiem. no to wiem, że trudno kogośznaleźć jak się nie ma posagu od starych - ale to akurat dobrze - plewy same się odseparują :) twój mąż/żona/dziewczyna na pewno kochałaby cię dokładnie tak samo mocno, gdybyś był gołodupcem :* :D i niech ta myśl utuli cię do snu :D

Gość gość
na miejscu twojej matki, nie chcialabym od ciebie ani grosza... wiedzac, ze biegasz po forach i co drugi post wychwalasz jak to na matkę łożysz

Gość gość
młodych nie, ale 29-latków, to znam wielu, którzy mają znacznie więcej, w końcu to siła wieku X Większość nawet w wieku 29 lat nie ma nic, co najwyżej jakiś rezerwowy tysiak w razie awarii samochodu czy wizyty u dentysty. Czasem 5, 10 czy 20 tysięcy, ale to jeśli tyrali za granicą.

Gość gość
Ty zasniesz za to sama i obrazona na caly swiat bo inni maja lepiej :p

Gość gość
gdybyś dostał tyle po d***e od życia i ludi co ja, to teżnie byłbyś pluszowym misiem. no to wiem, że trudno kogośznaleźć jak się nie ma posagu od starych - ale to akurat dobrze - plewy same się odseparują usmiech.gif twój mąż/żona/dziewczyna na pewno kochałaby cię dokładnie tak samo mocno, gdybyś był gołodupcem :* smiech.gif i niech ta myśl utuli cię do snu smiech.gif xxx dziewczynko, nie będę się z tobą licytował, czy dostałem mniej, czy więcej po tyłku od życia... nie będę... kultury jednak i szacunku do ludzi nie pozbędę się nigdy, bo nie każdy mnie skrzywdził

Gość gość
gość dziś gość dziś Większość młodych ludzi nie ma żadnych oszczędności, co wy tu ściemniacie? xxx młodych nie, ale 29-latków, to znam wielu, którzy mają znacznie więcej, w końcu to siła wieku v jezus maria, no jak mama załatwiła pracę w urzędzie, czy tato dał na korki, kursiki przed maturą, to nic dziwnego że się dzieci "samodzielnie" wykształciły i dorobiły :D :D :D ja piszę tu o osobach takich jak ja - SAMODZIELNYCH I SAMOWYSTARCZALNYCH W 100%, 0 wspacia, pomocy i telefonów do przyjaciela. tylko taka sytuacja przekracza mozliwości poznaawczo-umysłowe większosci tu piszących, bo wy mieliście pomoc od starych.

Gość gość
Większość nawet w wieku 29 lat nie ma nic, co najwyżej jakiś rezerwowy tysiak w razie awarii samochodu czy wizyty u dentysty. Czasem 5, 10 czy 20 tysięcy, ale to jeśli tyrali za granicą. xxx Jeśli mówimy o jakimś marginesie, Ugandzie, Etiopii, to może i racja. Dziewuszko, w jakim Ty świecie żyjesz? Popatrz na drogi, popatrz na księgi wieczyste. To, że nie masz niczego poza tym drobnym kapitałem, jest wręcz smutne.

Gość gość
gość dziś kultury jednak i szacunku do ludzi nie pozbędę się nigdy, bo nie każdy mnie skrzywdził" v no spoko i co w związku z tym? po co to piszesz? kogo to obchodzi?

Gość gość
no spoko i co w związku z tym? po co to piszesz? kogo to obchodzi? xx a kogo obchodzą twoje wypociny na tym forum??? ze tak odpowiem za kolegę ;)

Gość gość
Gdybym byla facetem wolalabym dziewczyne bez grosza przy duszy niz Ciebie z tym Twoim 60 tys bogactwem:p

Gość gość
gość dziś no spoko i co w związku z tym? po co to piszesz? kogo to obchodzi? xx a kogo obchodzą twoje wypociny na tym forum??? ze tak odpowiem za kolegę oczko.gif O to samo mialem zapytac;) thx

Gość gość
gość dziś Większość nawet w wieku 29 lat nie ma nic, co najwyżej jakiś rezerwowy tysiak w razie awarii samochodu czy wizyty u dentysty. Czasem 5, 10 czy 20 tysięcy, ale to jeśli tyrali za granicą. xxx Jeśli mówimy o jakimś marginesie, Ugandzie, Etiopii, to może i racja. Dziewuszko, w jakim Ty świecie żyjesz? Popatrz na drogi, popatrz na księgi wieczyste. To, że nie masz niczego poza tym drobnym kapitałem, jest wręcz smutne." v a czy ja twierdzę inaczej? przecież rodziny się nie wybiera... równie dobrze ty mógłbyś się w takiej urodzić, ciekawe czy nawet "tego drobnego kapitału" byś się dorobił.... jakie drogi, jakie księgi wieczyste? zarabiamy najmniej w ue, polki podcierają d**y niemcom, 3 mln ludzi uciekło stąd, bo nie miało pracy i z czego żyć. jesteśmy murzynami eurpy. wykonujemy prace, których brzydzi się anglik czy niemiec. podwyższają nam wiek emerytalny, bo w budżecie nie ma pieniedzy na emrytury. W JAKIM tY ŚWIECIE ZYJESZ?

Gość gość
Bo jestes patologicznie niemila :p

Gość gość
gość dziś Gdybym byla facetem wolalabym dziewczyne bez grosza przy duszy niz Ciebie z tym Twoim 60 tys bogactwemjezyk.gif v a z trochę sprawniejszym intelektualnie komputerem pokładowym:D

Gość gość
gość dziś gość dziś no spoko i co w związku z tym? po co to piszesz? kogo to obchodzi? xx a kogo obchodzą twoje wypociny na tym forum??? ze tak odpowiem za kolegę oczko.gif O to samo mialem zapytacoczko.gif thx v w celu opisanym w pierwszym poście. a ty w jakim celu zaglądasz do mego topiku, skoro nie interesują cię moje wypociny?

Gość gość
Bo jestes patologicznie niemila :p