Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to dużo jak na 29latkę?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś gość dziś Podaj więcej konkretów, bo jeśli faktycznie utrzymujesz matkę (opłacasz dla niej leki, mieszkanie, pożywienie), zarabiasz na siebie od dziecka (rodzice faktycznie NIC dla Ciebie nie zrobili)" no dokładnie jest tak jak piszesz. sama sobie prawko opłaciłam, sama aparat na zęby i leczenie. nie mam wykształcenia informatyczno-medyczno-prawniczego. robię w pl, nie dorabiałam za granicą za ojro xxx prawko i aparat, to akurat normalne kwestie... ksiądz za Ciebie nie zapłaci. Chodziło mi bardziej o pożywienie. Rodzice rozumiem nie pomagali Ci kupując jako dziecko pożywienie?

Gość gość
Jak na kobiete to wiele osiagnelas ale jak byz byla mezczyzna to zadna kobieta na ciebie by nawet nie popatrzyla

Gość gość
cieniutko podobno ludzie do 30 roku życia jak się nie dorobią, to już się w życiu nie dorobią zbyt wiele, to za to nie kupisz - jak ktoś wyżej pisał - samochód średniej klasy... wszystko. ale niektórzy wszystko przepiją/przejedzą, więc głowa do góry :)

Gość gość
mi do dzisaj kupuja pozywienie

Gość gość
intelektualne dno

Gość gość
gość dziś "prawko i aparat, to akurat normalne kwestie... ksiądz za Ciebie nie zapłaci. Chodziło mi bardziej o pożywienie. Rodzice rozumiem nie pomagali Ci kupując jako dziecko pożywienie?" aha rozumiem, że ty sobie sama opłaciłaś, własnymi zarobionymi pieniędzmi? i w tym czasie starzy ci nie zapełniali lodówki i nie płacili czynszu tylko sama się utrzymywałaś? ojciec ci nie dał swoim samochodem choćby zaparkować (jedyny styk z smochodem jaki miałaś to za pieniądze w szkole jazdy? rozumiem?), nie pokazał manewrów nie zabrał cię ? jeśli tak - to miałaś podobnie do mnie :) ale nie uważam że to było takie "nic" jak napisałaś. cięzko jest się nauczyć obsługiwać coś, z czym nigdy nie miałaś wcześniej styczności (auta w rodzinie nie było). non ale może ty jesteśtaka wyjątkowo z******ta? :D ja musiałam na to sporo kasy wydać, bo nie miałam auta tatusia do poćwiczenia. " Rodzice rozumiem nie pomagali Ci kupując jako dziecko pożywienie" - a twoi tylko cię karmili czy też podarowali mieszkanko w prezencie, albo autko, hę?

Gość gość
dziś - a ty swoją matkę utrzymujesz od 10 lat??

Gość gość
dziś "Rodzice rozumiem nie pomagali Ci kupując jako dziecko pożywienie?" a pomoc twoich starych ograniczyła się tylko do kupna pożywienia? pokoiku ni biurka nie miałaś? autka ani mieszkanka nie dostałąś? na prywatne koreczki i kursiki nie dali? a na wycieczki i wakacje za granicą? bileciki na koncerty? a komputerek? co ty tak ubogo żyłaś że jedyne wsparcie od starych jakie ci wystarczy to pokarm? jesteś zwierzęciem?

Gość gość
gość dziś "cieniutko podobno ludzie do 30 roku życia jak się nie dorobią, to już się w życiu nie dorobią zbyt wiele, to za to nie kupis" aha czyli najlepiej z taką sumą za rok se palnąc w łeb tak? :D ale głupoty gadasz. dokładnie tak, od 3o roku życia ludzie przestają dostawać wypłaty, a lokaty bankowe są im kasowane :D mój brat niedawno kupił dom, ma 34 lata - nie wiem jak on to zrobił???....??? przecież po 30tce już nie można.... :D :D :D

Gość gość
nie mam starych, tylko mam rodziców i tutaj kończę rozmowę z Tobą, bo intelekt posiadasz jeszcze mniejszy, niż kapitał

Gość gość
mój brat niedawno kupił dom, ma 34 lata - nie wiem jak on to zrobił???....??? przecież po 30tce już nie można.... smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif v pewnie kredyt wziął:D

Gość gość
za duzo jak dla mnie musialbym isc popracowac, a to by zajelo kilka lat

Gość gość
rany, ale z ciebie pusty człowiek... i tak, cieniutko, jak na 29 lat...

Gość gość
Dziunia chciała się dowartościować, bo myślała, że mając 78tys zrobi show na kafe. Nawet tutaj jej się nie udało z takimi pieniążkami, więc jest sfrustrowana i wszystkich wyzywa, a Wy piszcie z nią dalej i się poniżajcie!

Gość gość
"gość dziś mój brat niedawno kupił dom, ma 34 lata - nie wiem jak on to zrobił???....??? przecież po 30tce już nie można.... smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif v pewnie kredyt wziąłsmiech.gif" v NIE :) :*

Gość gość
jak na 29 lat, to licho.

Gość gość
gość dziś Dziunia chciała się dowartościować, bo myślała, że mając 78tys v kretynko, czytaj posty, które komentujesz - to tak na dobry start

Gość gość
ja w tym wieku miałam więcej dokładnie nie pamiętam, ale znacznie więcej a... i nie jestem córką kulczyka;););)

Gość gość
gość dziś gość dziś Dziunia chciała się dowartościować, bo myślała, że mając 78tys v kretynko, czytaj posty, które komentujesz - to tak na dobry start Czemu tak wyzywasz ludzi? Święta są...

Gość gość
W twoim wieku mialam wiecej odlozone. Teraz mam 33 wlasne mieszkanie juz splacone, auto sredniej klasy za 25 tys i 98 tys oszczednosci. I kutury mam wiecej od Ciebie :p

Gość gość
gość dziś W twoim wieku mialam wiecej odlozone. Teraz mam 33 wlasne mieszkanie juz splacone, auto sredniej klasy za 25 tys i 98 tys oszczednosci. I kutury mam wiecej od Ciebie jezyk.gif xxx Brawo!!!:D

Gość gość
bravvvissimo congratulations:)

Gość gość
Wydaje mi się, że mało, ale jestem facetem:)

Gość gość
szok i niedowierzanie, że są jeszcze tak puści ludzie

Gość gość
kultury sie dopiero ucze ale dosyc bobrze mi idzie

Gość gość
go tej z dziś mizerna jesteś. kultury masz sporo, zwłaszcza w tym poście ja mam 3 domy (w tym mazury i tatry), i tylko 3 samochody (1 nówka, 2 używane). wszystko z własnego biznesu. nie skończyłam jeszcze 27 :)

Gość gość
gość dziś kultury sie dopiero ucze ale dosyc bobrze mi idzie xxx widać, że "bobrze", to wyraz przeciwstawny do "dobrze" w Twoim słowniku;) ucz się ucz, bo nauka, to potęgi klucz hahahahha:D pa

Gość gość
gość dziś gość dziś W twoim wieku mialam wiecej odlozone. Teraz mam 33 wlasne mieszkanie juz splacone, auto sredniej klasy za 25 tys i 98 tys oszczednosci. I kutury mam wiecej od Ciebie jezyk.gif v GRATULACJCE! A JESZCZE SPYTAM - NA MATKĘ SWOJĄ ŁOŻYSZ...?

Gość gość
No i ciesze sie z tych twoich domow i samochodow :p I co teraz?

Gość gość
ona lozy na m nie