Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy faceci do smierci sa kawalerami z Waszych obserwacji??

Polecane posty

Gość gość

Napewno kazdy w swoim otoczeniu zna takiego, czy to z sasiedztwa, czy z widzenia, czy poprzez znajomych. Jacy to sa z reguly faceci? Z wygladu i charakteru

Gość gość
To zależy czy są to kawalerowie z przymusu, czy z wyboru. Ci pierwsi to nierzadko takie asy jak bohaterowie ''Chłopaków do wzięcia'', czyli zwykłe leniwe lumpy i dziady, którzy nie chce się ogarnąć ale są zdziwieni że żadna ich nie chce. Ci drudzy to często jednostki które chcą się rozwijać, rozwijać swoje pasje i talenty, chcą poznawać świat a związek tylko by ich ograniczał, przywiązywał do jednego określonego miejsca, to ludzie wolni i niezależni, którzy nie chcą zmieniać swojego życia dla kogoś, oni żyją tak jak sami chcą a nie tak jak chce rodzina, znajomi, otoczenia

Gość gość
cejrowski jest kawalerem

Gość gość
Nie każdy kawaler to gej

Gość fdsfcxv
ja wam zdradze ze kawalerami są albo mega przegrańcy alkoholicy albo też ludzie ponadprzeciętnie inteligentni ale indywidualisci i niezbyt okiełzanni w relacjach damsko męskich średni tzn przecietni niczym sie nie wyróżniający rzadko zostają kawalerami

Gość gość
a teraz zauważ, że alkoholicy to często ludzie ponadprzeciętnie inteligentni.

Gość Mario Candarelli
łysi , coś w tym jest i do tej pory nie wiadomo, dlaczego kilka lat temu Tomasz Beksiński znany dziennikarz muzyczny , który przez wiele lat prowadził w programie trzecim PR o tej porze roku, chyba w sylwestrową noc skoczył z wieżowca a był synem znanego malarza Zdzisława Beksińskiego , było wszystko, nazwisko, sława , pieniądze i duupa kwas ! A 'cała sala śpiewa z nami' , czyli Jerzy Połomski , sam przyznał w wywiadzie, że przyjeżdżały dziewczyny z całej Polski i spały na wycieraczce przez całą noc, chciały się bzykać ale Połomski nie chciał , znam wielu starych kawalerów i różnie opowiadają , jest jeszcze jeden motyw, facet został ośmieszony przez kobietę, gdy powiedziała 'to ma być kindybał chłopczyku , co tu masz , to są troki od kaleson a nie żaden kindybał , idę do Marka , Marek to ma porządny sprzęt do bzykania'

Gość gość
Nie znam ani jednego. Zawsze znajdzie się jakąś desperatka,która predzej czy później się zwiąże z takim byle być z kims

Gość gość
Ja jestem od zawsze sam i chyba chcę zostać kawalerem. Związki nie są dla mnie, ograniczałyby mnie, w sumie w przyszłości będę miał trochę kasy, więc chcę zwiedzić sobie trochę świata, rozwijać swoje pasje i mieć święty spokój, bez dzieci, bez kobiety nad uchem.

Gość gość
A znam trzech facetów już po 50, którzy są kawalerami, bo w młodości byli maminsynkami, którzy w pełni uzależnili się od matek. Według mamus żadna kobieta nie była godna jej syneczka i tym sposobem zostali sami. Dwóch z nich to bracia, ich matka zmarła 2 lata temu, a oni są jak duże dzieci. Trzeci kawaler nadal mieszka z mamusia i wszędzie z nią jeździ i jest całkowicie zależny od niej. Ale tacy mężczyźni powinni pozostać kawalerami, aby nie krzywdzic partnerek i dzieci. Mojej kuzynki mąż, to taki maminsynek, do tej pory ( są już 23 lata po ślubie) większość nocy spędza u mamy, bo ona go potrzebuje i boi się sama spać w wielkim domu. Chore...

Gość gośćmenilla
Z obserwacji- im facet bardziej prosty i przewidywalny tym mniejsze prawdopodobieństwo że jest kawalerem

Gość gość
Ja mam 27 lat bo jestem nieśmiały a te laski co do mnie startują to mi nie pasują, więc pewnie zawsze będę kawalerem

Gość gość
Zgadzam się co do mamisynków dla ich matek żadna kandydatka nie jest dość dobra choć ich synowie wcale nie są super kandydatami na męża a później gdy już trochę przejrzysty na oczy jest już za pozno

Gość gość
Ja jestem kawalerem i nie zamierzam zmieniać tego stanu rzeczy, niczego mi nie brakuje, nie jestem ani gejem ani alkoholikiem ani maminsynkiem, więc wasze typy są niezbyt trafione

Gość gość
Kobiety muszą wywalić swoje żale na kawalerów i powyzywać ich od maminsynków, gdyż taki facet po prostu żyje sam dla siebie i nie daje się pasożytować kobiecie czy żonie.

Gość Mario Candarelli
A inne pytanie, czy każda kobieta chce zostać mężatką i założyć rodzinę oraz urodzić dzieci ? Popatrzcie na swoje koleżanki co opowiadają na zakupach ciuchowych, że jakiś Heniek albo inny Zbych przyczepił się jak ostatni osioł i dzwoni co chwile oraz wypytuje, co robisz Sylwia, gdzie jesteś , jakie masz plany świąteczne albo sylwestrowe ? A jak się zachowuje Sylwia ? odpisuje do faceta , Nie mam żadnych planów świątecznych, kupię wszystko gotowe w sklepach i nawet nie muszę robić sałatki , Wigilia z rodzicami i wracam do siebie a w pierwszy dzień Świąt pojadę do Martyny , urodziła dziecko, więc będę z Maryną aby jej pomóc , w drugi dzień Świąt jestem zaproszona do Klaudii , ma bliźniaki a jej mąż jest teraz w Afganistanie , pomogę koleżance a na randkę nie mam czasu ! Normalny facet odbierze takie wiadomości , jako żart , że kobieta nie ma czasu w czasie Świąt dla faceta ale ta kobieta 'mówi - krzyczy wprost' , że nie chce zadawać się z facetem nawet w czasie Świąt, ponieważ czas wolny chce spędzić z kobietami , jak kobieta z kobietą i chce być potrzebna kobiecie a faceta ma głęboko w zadzie , wiadomo , tylko samotna kobieta idzie na noc do samotnej kobiety pod pretekstem , ciągnie lesbę do lesby !

Gość gość
23:21 Mądrze prawisz, zazdrość zżera że taki kawaler wydaje swoją kaskę tylko na siebie a nie na zachcianki królewny. Jak on śmie ? Bezczelny ! A zwyzywać go, ośmieszyć i dowalić mu jeszcze bykowym, co on sobie myśli że tak w życiu lekko

Gość gość
Arek opowiedz o swojej byłej lesbijce ?

Gość gość
Cejrowski był żonaty z Pawlikowską , a ostatnio znalazł sobie dużo młodszą, więc nie gadajcie że kawaler...osobiście znam kawalerów, których różni wszystko, więc nie ma co generalizować, niektórzy są bo są inni bo lubią wolność

Gość gość
Zazwyczaj jest tak ze jak jakis facet wyroznia sie z tlumu to okazuje sie ze jest kawalerem. Dowcipny, wyksztalcony, oczytany i przystojny , z ciekawym zyciorysem - tak go mozna opisac najczesciej. Znam jednego ktory w 100% pokrywa sie z powyzszym opisem, 33 lata i chyba zdaje sobie sprawe z tego ze podoba sie kobietom, na spotkaniach towarzyskich czy domowkach bryluje, wszystkie w niego zapatrzone lacznie z mezatkami.

Gość gość
Każdy sobie żyje jak chce!