Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic gorszego nie mogło mnie spotkać

Polecane posty

Gość gość

od Ciebie zniszczyłaś mnie zabrałaś to co najcenniejsze nadzieję

Gość gość
w jakim sensie zabrała Ci nadzieję? na co?

Gość gość
pokazała realia miłość nie istnieje

Gość gość
realistka? widocznie nie mogliście być razem z jakiegoś powodu. znasz jej powody, czy zostawiła to bez słowa?

Gość gość
Sam siebie zniszczyłeś swoim egoizmem. Mowilam Tobie, ze ja nic nie musz robi, zrobi sie samo. Usiądę nad brzegiem rzeki.....

Gość gość
Litam nie dramatyzuj

Gość gość
Litam? WTF

Gość gość
to ja Ją zostawiłem kobiety nie potrafią kochać to tylko wyrachowana kalkulacja bilans zysków i strat i proszę mnie tu nie wciągać w wewnętrzne intrygi osoba o której pisze nie zagląda na to forum a przynajmniej ja nic o tym nie wiem

Gość gość
Zostawiles. Łącze sie w bolu:-((

Gość gość
skoro ją zostawiłeś to nie oczekuj, że ona teraz wykona jakiś ****** da Ci nadzieję. ma honor babeczka i tyle.

Gość gość
zasługiwała na to kłamstwo, intryga, egoizm, wyrachowanie to coś co zasługuje na potępienie i niczego nie oczekuje od niej i nie tylko od niej więc proszę nie sugerować innym co mam na myśli nikt mnie tu nie zna i tym samym nic o mnie nie wie adwokatów nie potrzebuję

Gość gość
honor? spotykała się z 2 mężczyznami na raz to jest honor?

Gość gość
brzydzę się nią jak mogłem być tak łupi

Gość gość
goldberg 1 co na mysl przyszlo

Gość gość
a moze whoopi snoopy DOG

Gość gość
Jakie kłamstwa jakie intrygi i jaki egoizm?..i jacy de aj faceci?

Gość gość
człowiek wierzy w uczciwość szacunek, wierność, prawość tymczasem to nie miłość to tylko przetarg poszukiwanie lepszej oferty rynkowej wybiórczość, analiza, asekurowanie siebie zabezpieczanie własnych interesów

Gość gość
gość dziś Jeśli łudzisz się, że ja pisze o Tobie to grubo się mylisz. Gdyby to jednak były tylko pytania to zdaj sobie sprawę z tego, że zadajesz je w niewłaściwy sposób.

Gość gość
ja też się spotykałam z dwoma lub trzema, ale to dlatego, że jeden popełnił kardynalny błąd - nie traktował mnie należycie, gdyby powiedział jak mu zależy, traktował mnie serio, bardziej zabiegał, nie spotkałabym innych. Myślałam, że jestem mu obojętna, dlatego wciąż chodziłam na randki. Czy Ty jej dałeś odczuć, że jest dla Ciebie ważna?

Gość gość
oczywiście, że tak nic nie tłumaczy spotykania się na raz z dwoma czy też większą ilością na raz mężczyzn, to tylko potwierdza moje podejrzenia wszystkie tak robicie

Gość gość
TAK ROBIA ZEBY ODZIELIC ZIARNO O DPLYW

Gość gość
taki zarcik prima apri;isowy spozniony zdeka

Gość gość
Ja sie spotykalam z 10 na raz, w jeden dzien z trzema ? Szlam ze spotkania na spotkanie i bałnc? Ale do niczego nie dochodziło i co? O czym to niby swiedczy? Moge kochac jednego, a spotykac z kim chce, ale nie , że do łózka, po prostu dla rekreacji.

Gość gość
Uwielbiam mjężczyzn, uwielbiam ich słuchać, uwielbiam ich sztuczki, uwielbiam ich uwodzenie, wchłaniam ich charaktery, wchłaniam ich postawy życiowe, marzenia, oceniam to okiem...szachisty i jest to moja pasja, ale kocham jedna osobe i nie chce innej, i co?

Gość gość
Dobra bizneswoman wie jak zabezpieczać swoje interesy...ale..ale...co to ma wspolnego z miłoscią?

Gość gość
robimy tak, gdy czegoś nam brak! widocznie w czyms jej nie zaspokajales pomysl, może byles nudny, może skapy, może slaby w lozku

Gość gość
robimy tak, gdy czegoś nam brak! widocznie w czyms jej nie zaspokajales pomysl, może byles nudny, może skapy, może slaby w lozku

Gość gość
mężczyźni to są dla mnie...bracia czuję z nimi więż duchowo-umysłową, doskonale wiem , co mają na mysli i jak z nimi rozmawiać...ale nei znaczy to, że od razu mi się podobają. po prostu fajniejest się komunikować z kimś , kto jest konkretny i rzeczowy...to jest bardzo wygodne...taki automat...nie trzeba przeciążać mózgu..można wtedyspożytkować energię na coś innego...na przykład jak zdobyć faceta, którego się kocha by on myślał, że to on zdobył mnie ;) i utrzymać to...to też jakas forma kalkulacji, ale polegająca na tym, żeby nie stracić mając do kogoś uczucia...tylko je pomnożyć i wlaściwie zainwestować i na tym zarobić ;););) tzn zbudować razem coś wspaniałego, chnąć w to namiętność, pasję...zasilać to, żeby zyło i trwało pomimo upływu lat...i myślę, że mi się to udało...To też jest inwestycja, pomnażać uczucia, tak by je otrzymywać i być szcześliwym.

Gość gość
pomnazazc i byc szczesliwym z tym sie zgodze

Gość gość
Jeden był fajny, bo umiał grać na harmonijce, wygrywał mi fajne melodie i miło płynął czas, z drugim kopałam pilkę i nauczył mnie paru sztuczek, trzeci był romantykiem i lubiłam przezywać jego dramaty miłosne, to było lepsze niż oglądanie melodramatów ;) a ten czwarty...ten czwarty...nauczył mnie altruizmu, jak nalezy służyć ludziom ;) oczywiście nie do niecnych celów, a ten piaty...miał poczucie humoru...przy nim wywracałam się na plecy ze śmiechu, a ten szósty umiał fajnie tańczyć salsę, a ten siódmy miał smykałkę do biznesu...i fajnie było patrzeć jak to robi, a ten ósmy..nauczył mnie jak wkręcać i rozkręcać rózne rzeczy, a ten dziewiąty...troszczył się jak o siostrę. Fajnie mieć takich "braci", co prowadzą za rękę przez życie, no, a potem znajdują sobie zony ;) bo żaden mnie nie pociągał, aż trafił się ten...jak grom z jasnego nieba...cóż to był za pociag...;) ten dał mi magiczny prezent.