Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nic gorszego nie mogło mnie spotkać

Polecane posty

Gość gość
co TYLKO zehcesh;)

Gość gość
I tak brataam sie , bratałam i fajnie płynął czas...;) Teraz umiem sama wszystko zrobić i być kobietą i męzczyzną w jednym ;) Ale nic na tym nie straciłam, tylko "zarobiłam", a oni też zadowoleni bo otwarłam im oczy na inne kobietyi też przy mnie zyskali...nic tak nie wabi innych kobiet jak zakazany owoc, "zajęty" facet tzn. taki który wydaje sie zajęty z fajna babka, który okazuje się wolny i tak wyswatałam ich, żyją pięknie i szczęśliwie, a ja za naukę nie musiałam zapłacić i na tym skorzystałam. Symbioza ;) Aż zakochałam się...i trwa to do dnia dzisiejszego ;)

Gość gość
Nikt nie czuje sie wykorzystany to o co Ci chodzi? :D Wszyscy na tym "zarobili"...

Gość gość
to tyle co mi moze nawet mniej;)

Gość gość
A ten mag...ten mag nauczył mnie czym jest rodzina ;) czym jest dom, ciepło...i jak okazywać uczucia ;) I tu było niestety najwięcej strat ;) Interesik słabo się kręcił, wirował, był juzna progu rentowności ;) że szkoda byłoby własciwie czasu na dalsze prowadzenie takiego biznesu, z którego praktycznie nie ma zysków ;);) i prawie, że skończyło się bankructwem ;) ale podał mi dłoń ;) I tym sposobem zdobył znowu moje serce, które prawie już przestało bić ;)i uniósł mnie bardzo wysoko, tak, że prawie dotykałam ręką nieba, a potem strącł mnie do piekła , ale wybaczam mu te niedoskonałości, bo i tak na tym zarobilismy ;) Po kilku nieudanych transakcjach doszlismy do porozumienia i znowu czerwienimy sie na swój widok ;) miło..znaczy interesik kwitnie ;);)

Gość gość
komu kwitnie temu kwity

Gość gość
Analiza tzn pierwsze wrażenie ;) kilkusekundowe było mniej więcej takie...;) Ale kolo...;) o szok ..jaki kolo..dopasowanie 99,9 % ;) Oczy - 10 usta - 10 owal twarzy- 10 szczęka - 10 usmiech - 10 postura - 10 poczucie humoru - 10 spryt - 10 starszy - 9 ;) idealny love match ;)

Gość gość
A po rozmowach analiza: ;) jako kolega - 10 jako przyjaciel - 10 jako ojciec dziecka - 10 jako partner - 7 jako kochanek ;) tu przemilczę , temat tabu , to zostawie dla nas ;) namietnosc - 10 temperament - 10 smykalka - 10 i tak dalej ;)

Gość gość
Analiza uczuciowa ...;) co czuje kiedy jest obok? - 10 co czuje kiedy sie wscieka - 10 co czuje kiedy go nie widze - 10 co czuje kiedy jest smutny - 10 co czuje kiedy nie ma racji i sie upiera - 1 co czuje kiedy sie wtraca w biznesik - 2 co czuje zasypiajac - 10 co czuje kiedy sni mi sie - 10 co czuje kiedy namolnie dzwoni - 10 co czuje kiedy bylby męzem 24/h - 7

Gość gość
zadnych +ów?