Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne tiki

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Od jakiś 2 miesięcy mam dziwne tiki, głównie niekontrolowanie zaciskam pięści, poruszam stopą, mrugam albo robię taką dziwną minę, skrzywiam twarz jakby. Na co dzień jakoś mi to strasznie nie przeszkadza, nie jest to jakoś mega widoczne dla otoczenia, ale czasami jak rozmawiam z kimś twarzą w twarz, to widzę że ta osoba jest jakby zdziwiona moimi grymasami, raz nawet koleżanka się zaśmiała, nie złośliwie, ale po prostu śmiesznie wyglądam gdy robię taką minę. Już od wakacji tak mam ale wtedy zdarzało się to tak rzadko , że nawet nie zwróciłam uwagi i myślałam że to jakieś skurcze mięśni, ale od rozpoczęcia roku jest tak coraz częściej, dodam ,że nie stresowałam się szkołą czy coś i nie jestem nerwową osobą. Moja rodzina o niczym nie wie.

Gość gość
to wszystko prze spust na twarz:( przeżyłas głeboka traumę najprawdopodobniej kiedy twój wc partner niesppodziewanie wyejakulował na twój godzinami tworzony makijaż. wyparłas to wspomnienie i należałoby cie poddać hipnozie w celu ustalenia dokładnego przzebiegu zdarzeń jak również rozmiaru członka, który skrzywił ci psychikę na całe zycie....Chyba, że poddasz sie terapi w tym hipnozie, w trkcie której zespół specjalistów o róznych wielkościach cżłonków będzie masturbował sie nad twoją twarzą aż do wspólnego wytrysku. w trakcie poddana zostaniesz równiez pozytywnemu warunkowaniu na takie bodźce co uchroni cie przed cierpieniem i umożliwi normalnę zycie:)

Gość gość
nasza terapia wspomagana przez firmy kosmetyczne produkujące niezmywalne kosmetyki do makijażu pozwoli uniknąc ci uczucia straty i żalu po utraconym imagu a jednocześnie umozliwi cieszenie się męskim wytryskiem nawet do 12 członków jednocześnie.