Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic zlego w tym ze facet z dobra pensja oczekuje kobiety o wygladzie co najmniej

Polecane posty

Gość gośćobserwator
Czytam wszystkie te wasze mondrosci,ale tak naprawde to napisala jedna osoba madrze,pseudomin "gaajowy"to najbardziej mi sie podoba,i to jest sto procentowa prawda,pozdrawiam tych inteligetniejszych.

Gość gość k 34
Wiec ok, masz te 7 tys. na rękę, masz piękną dziewczynę od której oczekujesz jedynie by była atrakcyjna i co dalej? Ona nie pracuje, jest na Twoim utrzymaniu, leży i pachnie, w końcu oczekujesz tylko by "wyglądała" ;-) 3500 zł na osobę to już nie jest tak dużo, a co gdyby pojawiło się dziecko? Wtedy Twoje 7 tys. to nie życie, to wegetacja.

Gość gość
ona moze pracowac w biurze podrozy (na przyklad) i zarabiac 2 tys na reke moze tez pracowac na pol etatu wazne by nie robila mega kariery

Gość gość
Wylicz sobie pół etatu z najniższej krajowej. Powodzenia w zapewnieniu bytu rodzinie :-)

Gość gość
1008 No bez matury to nie bardzo.

Gość gość
no bez przesady najnizsza krajowa to ubostwo, nie pozwolilbym zeby moja dziewczyna za tyle pracowala wolalbym by miala przecietna prace biurowa, bez specjalnych mozliwoci ani ambicji awansu

Ale ja mam zaświadczenie o dyskalkulii - dlatego nie zdałem jednego przedmiotu na maturze. A tak to pozdawałem - niemiecki, polski, biologie,, geografie, historie, wos. Zasługuje na pracę w korpo.

Ty jesteś etatowym przygłupem tego forum, więc trudno mówić o jakichkolwiek Twoich zaletach :(.

Gość gość k 34
gość dziś Dość nieprzyjemny typ z Ciebie wychodzi, tak jakbyś był bardzo niepewny, zakompleksiony i dlatego chciał uzależnić kobietę od siebie. Boisz się takiej która mogłaby być od Ciebie lepsza?

Gość gość
Śmieszny jesteś gościu nie pozwoliłbyś twojej kobiecie pracować za najniższą krajową ale juz nie uwłaczałoby ci jej bezrobocie nie wstydziłbyś sie bwzrobotnej ale pracującej za najniższą juz tak i jeszcze ten warunek żeby nie awansowała tylko miała marna prace i byla od ciebie gorsza. Zalosny jesteś i kompleksy z cienie wychodzą kup sobie dmuchaną lalę z seksshopu będzie wyglądać i nie zrobi kariery.

Gość karol marks
Ja jestem socjalista glosuje na nowoczesna i czekam az wy mi wszystko dacie :)

Gość do  gość k 34
a po co facetowi kobieta lepsza i bardziej ambitna od niego? sam mam normalna prace biurowa i nie szukam jakiejs super wyksztalconej kobiety z rewelacyjna praca? zreszta ona tez mnie nie chciala, wiec wole poszukac rownej sobie

Gość gość
jak facet zarabia 7 tys netto ale ma malego penisa to ma prawo czuc sie zakompleksiony :/

Gość gość
7 tys to wielkie G na utrzymanie rodziny

Gość gość
Jej, ale kto mu broni mieć wymagania? Jak ma ochotę to niech oczekuje laski z 3 cyckami x I tylko taka go zechce :P

Gość gość
tylko na tym forum studenciary z kieszonkowym 400 zlotych od rodzicow albo kelnerki z zarbkami 2200 na reke liczac napiwki, moga plakac, ze 7 tysiecy wplywajace regularnie na konto to malo