Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tego doprowadzila mnie Wasza nietolerancja

Polecane posty

Gość gość
Ona jeszcze nie ma żadnego dziecka ! O czym wy k***a piertolicie ?

Gość gość
10:05 osoby homoseksualne mogą sobie poukładać życie, tylko wymaga to od nich więcej wysiłku Jakoś Biedroń nie narzeka...

Gość gość
Nie wszystkie moga sobie poukladac zycie, zalezy w jakim srodowisku sie obracaja. Rodzice mojej kobiety byliby gotowi pozegnac sie z nia na zawsze gdyby przyznala im sie, ze "ciagle jest" lesbijka. Moi dziadkowie poumieraliby na miejscu. Czesc moich znajomych chodzi na marsze narodowcow. To wszystko nie jest takie latwe jak sie kazdemu wydaje. Nie kazdy ma sile na to, zeby cale swoje zycie przec do przodu z ogromnym wysilkiem, bez wsparcia kogokolwiek. Kazdy czlowiek chce czuc sie kochany i akceptowany. Jak widac, nawet kosztem tej jedynej milosci.

Gość gość
ja bym nie odpuszczala tylko walczyla.

Gość gość
Jestem hetero.ale nie mam nic przeciwko lsbijkom czy pedalom chociaz tych drugich wolalbym nie widziec na oczy nigdy.

Gość gość
11:35 To prawda. Dużo zależy od naszego otoczenia. Ale od nas troszkę też zależy. Nie jesteśmy całkowicie bezwolni. Nie siłą, to sprytem ;) Może warto pomyśleć nad możliwymi rozwiązaniami naszego problemu zanim się poddamy :)