Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie naprawdę powinni żyć w podobnych,w miarę spójnych środowiskach

Polecane posty

Gość gość
ludzie powinni zyc w takim srodowisku ktore im odpowiada.

Gość gość
wszami sa ci ktorzy tak mowia.

Gość gość
resztki mózgów pozbieraj wrzuć do garka i zagotuj sie zrobi zupe bo kooorfy zeżarły wszystko z lodówki

Gość gość
jak? że jak nieproszeni goscie nie chcą wyjśc albo wychodzą z dobytkiem to trzeba im zapiertolic młotkiem w łeb?

Gość gość
"gość dziś wszami sa ci ktorzy tak mowia." xxx ale co cie konkretnie dotknęło? uwaga o robactwie? utożsamiasz sie z robalami? to jest właśnie efekt wmawiania wam, że ludzkośc to to stadny epizod w historii ewolucji a moralność wynika z kompromisu pomiędzy egoizmem jednostki a korzyściami życia w stadzie. przy czym od 7 roku zycia nauczaja was, że wasze potrzeby ograniczają sie do żarcia srania i kopulacji a cała reszta to efekt realizacji tych potrzeb skomponowany w barokowe zawijasy z powodu ich wzajemnego przeplatania sie i używania mózgu, który oczywiście słuzy jedynie do planowania jak se zrobić dobrze cudzym kostem nie wychodząc przy tym na czarną owce w stadzie

Gość gość
taki życiowy temat,a tu jakieś filozofie o wszach

Gość gość
i tak "żyjecie" w tym przeświadczeniu przekonani o tym, że skoro wam nie wyszło to najwyraxniej za słabo kombinowaliscie a ci, któzy was wykorzystuja mają do tego pełnne prawo zgodnie z zasadami panującymi w tej bajkowej krainie. oczywiście kraina ta nie należy i nigdy nie należała do was. teraz przychodzi czas na budowanie w was poczucia winy, że zniszczyliście wspólny dom, do którego was zaproszono i powinniście sie pochlastać. całkowite odwrócenie kota ogonem. nikt tu o nic nie walczył nigdzie sie nie wpraszał tylko sie tu urodził jako dziecko boże. niestety strasze rodzeństwo obrało sobie przybranego ojca, który "kocha" je miłością pedofilską w zamian oferując wszystkie zabawki świata łącznie z tymi zywymi. tak to wygląda i mi sie to nie podoba. w c***ju mam co sie ze mna stanie nie mam zamiaru sie poniżać przed jakimis zbokami i zdrajcami rodziny.

Gość gość
"jaies filozofie" nie kooorfa filozofia to jest ewolucja i inne bzdury. to jest filozofowanie i bajkopisarstwo mające na celu ukrycie przed nami prostej i oczywistej prawdy. więc postanowiłem nie filozofować tylko przedstawić wam prawde tak jak wygląda. proscie sie da ale wy to uznajecie, za zabobon religijny wiec postanowiłem wam to przedstawic z punktu widzenia tych, którym ujawnienie tej prawdy niezbyt sie podoba

Gość gość
tak wygląda "środowisko" w którym zyjecie. to chyba kooorfa jest na temat? ale rozumiem, ze wizja nagłego wzięcia odpowiedzialnosci za los swój i całego świata was przerasta. wolicie bić pokłony przed tymi, którzy wyewoulowali lepiej od was:D

Gość gość
przy czym wzięcie odpowiedzialności może sie dokonac przy całkowitej świadomości stanu rzeczy i wolności wyboru. póki co każa nam brać odpowiedzialność bez tych czynników. to bardzo wygodne. znana i lubiana przez nich idea kozła ofiarnego dziąki, której prosperują od lat w dodatku czując sie tak pewnie z tym, że głośno o tym mówią. nie czują wyrzutów sumienia ani nic takiego. gdzie tam kooorfa. chlubią sie tym. chlubia sie że żyją cudzym kosztem uważają to za szczyt rozwoju duchowego niemal boską moc i przywilej. jak ja kooorfa tych pedałów nienawidze. jak mi bóg niedługo nie postawi na drodze jednego z nich żebym mógł go zmasakrowac to chyba pójde do nieba:D

Gość gość
jednak nie licze na takie spotkanie bo oprócz stego że to mendy to jeszcze tchórze. najpewniej mnie wykończą ppodstępnie albo rękoma nieświadomej trzódki. to kolejna rzecz, która ich bawi. taki zdalnie sterowany samochodzik koorfa. siedzą jak banda piertolniętych małolatów i sie biją o panel sterowania z antenka cwele jepane:D

Gość gość
kooorfa pragnienie najszczania im na ryj jest tak silne ze chyba zwróce sie o pomoc do ich przybranego tatusia, nawet kooorfa klekne i będe błagał żeby pozwolił mi ich zapiertolic i męczyc przd śmiercia

Gość gość
w końcu nawet pedofilowi może sie znudzic obiekt seksualny szczególnie jeżeli liczy sobie kilka tysięcy lat. czas dziadków odesłac na zsłużoną emeryture. brak im inwencji taplaja sie w rytuałach i tradycjach. wiekszośc ma eizhaimera i nosi pieluchyy na łysinie. to zaczyna byc po prostu smieszne. trzeba z tym skończyc chociażby ze wzgledów estetycznych

Gość gość
juz nawet nie pamiętają komu słuza. dwieście imion i tysiąc pseudonimów. to chyba wyparcie czy jak. przekręcaja nawet swoją własna historie, konfabulują we wzajemnych dyskusjach. muszą od czasu do czasu zabic kogos niewinnego zeby w ogóle coś poczuc. brak motywacji zabije każde przedsięwzięcie.

Gość gość
a jaką motywacje może miec chory psychicznie cwel, który ma wszystko oprócz duszy? moim zdaniem żadna. z takimi kadrami to można co najwyzej isć na dno.

Gość gość
ile można dymac pomarszczonych staruchów w dooope skoro nawet sie już nie opieraja. sami nadstwaiają dooopy i otwieraja pysk jak pisklaki w oczekiwaniu żarcia. to ma byc organizacja? to jest kooofa parodia. nie dziwie sie ze szatan stroni od spotkań z wami. przecież to kooorfa można rzygnąć

Gość gość
chociaz byście z tym seksem i perwersjami skończyli. sam nie jestem juz młody ale jak wyobraże sobie wasze pomarszczone sflaczałe fiuty w akcji to mi sie chce rzygać po prostu. przyjmijcie wreszcie do wiadomości, że zdechniecie raz na zawsze na smietniku bez dobrego słowa od nikogo rzuceni w nicośc jak opaowanie po cukierku. nie będzie wiecznego życia, nagrody za służbe (mieliście ją z zycia) ani pamięci potomnych (bo planujecie potomnych pozbawić tego zbędnego balastu) odejdźcie sami póki jest to mozliwe bez zgrzytów. ustąpcie pola ambitniejszym, inteligentniejszym i bardziej honorowym od was

Gość gość
a jak nie to szykujcie sie na poniżajacą śmierć