Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VIP13

Wstydzę się swojej płci

Polecane posty

Gość VIP13

Wstydzę się swojej płci-jestem, niestety, płci żeńskiej. Nie czuję się człowiekiem, tylko jakimś upośledzonym, ułomnym, zależnym od biologii podgatunkiem. Drażni mnie to, że nie mam kontroli nad swoją fizycznością. Wstydzę się tego, że z racji płci jestem mniej inteligentna, zawsze mogę wpaść i szybciej będę się starzeć. Nienawidzę sukienek, długich włosów, biżuterii. Czuję, że jestem w sytuacji bez wyjścia. Czasami nie mogę uwierzyć, że mnie to spotkało. Co robić?

Gość gość
Nie jesteś mniej inteligentna, tylko bardziej marudna. Co robić ? Mniej marudzić !

Gość VIP13
Ale życie kobiet jest naprawdę beznadziejne! Ich organizmy są sterowane przez hormony, podlegają bezlitosnej biologii. To okrutne.

Gość gość
Autorko, zawsze jest wyjście, jeżeli nie w lewo to w prawo... a swoją drogą, tyle mostów, tarasów widokowych a ty tu skomlisz, i się użalasz...

Gość gość
to ty przynosisz wstyd tej plci :O przyklad jęczącej baby, ktora jest przekonana, ze musi byc zalezna od 'silniejszych' jednostek :O i za takie babskie ci/py sufrazystki 'palili na stosie' :O

Gość gość
Piszesz, że z racji płci jesteś mniej inteligenta. Ciekawi mnie co twoim zdaniem ma wsólnego iloraz inteligencji z płcią......