Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Inaccessible, chodź na chwilę

Polecane posty

Gość gość

00, zgłoś się :)

Gość gość
mam na tyle rozumu, by unikać rzeczy głupich. choć unikanie to czasami za mało. chciałam cię o coś zapytać za to. ale wymaga to szczerego, twardego spojrzenia na sprawę, bo to bardzo bezpośrednie pytanie mające związek z twoją seksualnością.

Gość gość
twoje życie prywatne nie musi mieć raczej związku z odpowiedzią. mam teorię. heteroseksualni mężczyźni (kobiety też, oczywiście, ale są jednak bardziej tolerancyjne) nienawidzą homoseksualistów z wielu powodów oczywiście włączając w to Biblię, Talmud, Koran. ale nawet w tych "dziełach" ta nienawiść skądś się musiała wziąć. uważam, że ta nienawiść bierze się stąd, iż "wsadzanie" penisa jest oznaką dominacji, nawet u zwierząt. mężczyźni zaś nie mogą ścierpieć, że inni mężczyźni mogą być na tyle "słabi", by penisa przyjąć. zauważ, że nie ma takiej wściekłości na faceta, jeśli to jemu facet robi laskę, aniżeli na odwrót. czyli heteroseksualni boją się tego poniżenia, podświadomie przede wszystkim. czy zgadzasz się ze mną czy sądzisz, że są jakieś inne powody pierwotne?

Gość gość
Ina, ja się zastanawiałam, dlaczego tak w porządku piszesz, i teraz się wyjaśniło :( Już się cieszyłam, że są jeszcze porządni faceci dostępni dla kobiet, a tu się okazuje, że pomyłka...