Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość david2022

sex sylwester

Polecane posty

Gość david2022

hej mam 20 lat i żadnych planów na sylwestra, wiec pomyślałem ze może spędzę sylwestra inaczej niż wszyscy. Po prostu szukam dziewczyny która chciała by uprawiać sex przez cała noc sylwestrową i nie tylko. Jestem wysokim blondynem o niebieskich oczach szczupły. Jesli jest jakaś chętna niech sie odezwie

Gość gośćAnia
Bardzo chętnie, jestem Ania mam 17 lat, jestem szczupła, pochodzę z Będzina, a ty skąd jesteś? więcej na prv

Gość david2022
hej ja Jestem z Wadowic. to odezwij sie na meila d.matys@o2.pl lub na skeypa dawid.kowalski351

Gość gość
Moi rodzice przyszli z imprezy i mieli seks w pokoju goscinnym.

Gość gość
Takiej nocy najlepiej smakuje seks grupowy pełen luz bez krępowania się. Równocześnie mąż rżnał kochankę a mnie jej mąż tak że wspólnie widzieliśmy się. Nie mogliśmy się skupić na orgaźmie bo patrzliśmy na siebie na wzajem jest to plus bo panowie nie mieli tak szybko wtrysku i dłużej trwała rozkosz seksu.

Gość gość
Kto ma wiekszego penisa?

Gość gość
znowu ta debilka od seksu z kochankami meza i grupoowego :D:D: w kazdym temacie pisze to samo :D:D:D sciema jak nic :D

Gość konter56789
Witam spotkam się z panią na sylwestra.Ja Kamil 25 lat 180 cm na 70 kg z Częstochowy gotowy na wszystkie opcje dyskrecja zapewniona na pewno się dogadamy.Pani Wiek i Wygląd nie ma znaczenia ,liczy się dobra zabawa spotkanie u pani lub w hotelu na pani koszt która pani pierwsza na pisze na mój email to konter56789@gmail.com ta wygrywa sylwester ze mną.Pozdrawiam Kamil

Gość gość
Tu nie ma kobiet