Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jesli okaze sie ze nie odpisał na zyczenia to

Polecane posty

Gość gość

znaczy, ze juz koniec znajomości? Wyslalam mu smsa w Wigilie, a potem tel zostawiłam w domu...I dzisiaj sie okaze czy mi w ogole odpisal :( Ostatnio sie miedzy nami psulo, ale spotykalismy sie dosc dlugi czas. Az sie boje patrzec do tego telefonu...

Gość gość
Dlatego ja nie wysyłałam życzeń do chłopaka, którego straciłam na wlasne życzenie. Bałam się odrzucenia, nie chciałam się głupio czuć gdyby nie odpisał. Niby do odważnych świat należy, no ale.. Jeżeli Tobie nie odpisze, to wniosek jest jeden - ma Cię głęboko w poważaniu, bo litanii i wierszyków pisać Ci nie musi, wystarczy głupie "Dzięki, wzajemnie" które napisanie zajmuje niecałą minutę..

Gość gość
16:31- no ale jesli Tobie nie napisal pierwszy zyczen to tez nie dobrze... Kurcze az sie boje popatrzec do tego telefonu bo czuje, ze mogl nie napisac :( Ale moze i sie myle... w koncu i tak musze popatrzec do telefonu i tak

Gość gość
W sumie to moja wina, poznałam świetnego chłopaka, ciężkim trudem zdobył kontakt do mnie, a ja go zbyłam nie odpisując mu na smsy. Nic dziwnego że mnie olał. Miał wobec mnie tyle planów, i Sylwestra, i jakieś tam wycieczki w góry, a ja go olałam, bo znajomi natłukli mi do głowy głupot na jego temat :) Mam nadzieję że Ci napisał, trzymam kciuki :)

Gość gość
Napisał wczoraj " Zdrowych , ciepłych świat Bożego Narodzenia, oraz spełnienia marzen w Nowym Roku, Pozdrawiam bardzo serdecznie :*"

Gość gość
Niby krotki sms ,ale ciesze sie w sumie ,ze odpisał w ogóle, bo ostatnio miedzy nami bylo gorzej i bałam sie ,ze w ogóle mi nie odpisze...Bo czasem z tego co chocby tutaj czytam faceci nie odpisują na życzenia wcale

Gość gość
choc nie wiem jak to z nami dalej bedzie...ostatnio sie cos psuje :( A bardzo mi na nim zalezy

Gość gość
Ale przynajmniej Ci odpisał :)

Gość gość
22:22- No wlasnie :) Ciekawe tylko czy jakbym pierwsza nie napisała to by mi te zyczenia złożył, czy nie...

Gość gość
no i co z tego ze odpisał?? widocznie kulturalny a ty już podjarana:-/ dziewczyno gdyby mu zależało to by z pewnoscią pocagnał temet, zapytał jak planujesz swieta itd. itp. a nie krótki sms "wesołych swiat" Poza tym jak go olałaś to czego się spodziewasz ze on w podskokach przyleci?? Ja nie ufam ludziom którzy olewają bo raz dałam takiemu drugą szansę to po 2 miesiąch znowu mnie olał i zapadł się pod ziemię. Nie warto dawac komus drugiej szansy, bo skoro go olałas to znaczy ze nie jest kims ważnym,

Gość gość
NIe mozemy razem i tak spedzic swiat i sylwestra bo on teraz jest w UK u swojej rodziny. Ale spodziewałam sie, ze moze nie napisać nic, albo smsa wyslij do wszystkich, a jednak tak nie było