Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochany zazdrosny

Polecane posty

Gość gość

kobieta planuje ślub jest jednak ktoś inny, znajomy, którzy się zakochał i swoim zachowaniem rani ją chce odejść jednak ta nie chce mu na to pozwolić dlaczego?

Gość gość
Bo jest pieprzoną egoistką. Chce go dla siebie, pochlebia jej to, woli żeby był przy niej z egoistycznych pobudek, zamiast pozwolić mu odejśc i znaleźć szczęście przy innej. Jesli jesteś tym kumplem, to wypnij się na nią, ona wie, że kontakt z nią Cię rani, a mimo to nie pozwala Ci odejśc.

Gość gość
kolo zapasowe

Gość gość
ja myślałem, że podświadomie mnie kocha ale macie racje i tak też zrobiłem odszedłem, ale po ślubie dostaje wiadomość że chciała by aby było jak dawniej abym się nią zaopiekował jako przyjaciel nie rozumiem tego dlaczego kobieta wychodzi za mąż a jednocześnie chce aby zaopiekował się nią ktoś inny?

Gość gość
Bo jest egoistką, chce zjesc ciastko i miec ciastko. Zrób to, co dobre dla Ciebie, urwij z nią kontakt całkowicie, naprawdę spotkasz kobietę, tą jedyną, właściwą, ale najpierw musisz zapomniec o 'przyjaciółce'. Pamiętaj, że przyjaciół się nie rani, nie świadomie, a ona wie, że kontakt z nią, to dla Ciebie cierpienie i chce Cię na to skazac. Pomysl o sobie to najlepsze, co możesz zrobic ;)

Gość gość
celowo stałem się nieprzyjemny dla niej aby wyrwać się z tego poniekąd emocjonalnie byłem już wrakiem i puszczały mi nerwy ostatecznie to ona zerwała kontakt nie mniej jednak nadal się nad tym głowię to doświadczenie trochę mnie uprzedziło do kobiet nie wiem czy będę w stanie znów zaufać

Gość gość
Będziesz, jak spotkasz odpowiednią kobietę.

Gość gość
a co to znaczy odpowiednia kobieta? bo jak was tu czytam to wydaje mi się, że nie tylko moja znajoma robi takie numery

Gość gość
Słuchaj, faceci tez robią różne numery. JA np nie trafiłam na takiego, który by mnie nie zdradził i co? Mam taką miarą, mierzyć każdego? Zrezygnować z marzeń o rodzinie, dzieciach, bo wszyscy jesteście tacy sami? Odpowiednia, Ty mi napisz jaka to, Ty wiesz najlepiej.

Gość gość
wolę na tym poprzestać naszą rozmowę

Gość sama nie wiem co czuję
może sama nie wie co czuje,może nie ufa do końca partnerowi,może się boi zostać sama...dlaczego od razu nazywacie ją egoistką?

Gość gość
przeczytaj raz jeszcze od początku do końca tak ze 3 razy może zrozumiesz