Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewka1990

Sprzedam tabletki dzięki którym zaszłam w ciąże

Polecane posty

Witam jestem po 15 miesiącach leczenia u mojego gina i po wieli próbach różnych metod,między innymi 3 stymulacje hormonalne z monitoringiem usg,zastrzyki na pęknięcię itd...już miałam mieć nakłuwanie jajników ale w ostatniej chwili Pomogły mi tabletki ze strony jestempłodna.pl :) sprzedam bardzo chętnie to co mi zostało jeśli któraś z was chce odkupić chętnie odsprzedam posiadam : Bioactive Q10 Uniqinol Płodne komórki 30 szt nie zdążyłam zjeść juz kolejnej paczki 38 zł Femifertil dla kobiet planujących ciąże 17 tabletek - 25 zł Cyclodynon, 40 mg, tabletki powlekane 28 sztuk cena 30 zł oraz dorzuce komuś olej z wiesiołka który stosowałam email do mnie jessica19@op.pl

Gość gość
ale jaki miałas problem, ze nie zachodzilas w ciaze?

Żaden chłop jej nie chciał i dopiero te tabletki uczyniły ją "brzemienną" :P :P :P. Teraz szuka głupich, co za miejsce w gospodzie zapłacą :P :P :P.

problemu nie widział żaden doktor właśnie mąż miał wyniki bardzo dobre brałam też bronka i clo między innymi jak i luteine takze wszystkiego po trochu

I teraz, zamiast cieszyć się wychowywaniem noworodka, zarejestrowałaś konto na Kafe, by zakładać ciągle nowe tematy i SPAMOWAĆ. x To, że chcesz OSZUKAĆ desperatki, sprzedając im PLACEBO, to Twoja sprawa i sposób zarabiania. x To, że widzę Twoje OSZUSTWO , to moja sprawa i przyjemność z rozszyfrowania PRZESTĘPCY :P :P :P.

Gość Gość1
Dnia 26.12.2015 o 18:55, ewka1990 napisał:

Witam jestem po 15 miesiącach leczenia u mojego gina i po wieli próbach różnych metod,między innymi 3 stymulacje hormonalne z monitoringiem usg,zastrzyki na pęknięcię itd...już miałam mieć nakłuwanie jajników ale w ostatniej chwili Pomogły mi tabletki ze strony jestempłodna.pl 🙂 sprzedam bardzo chętnie to co mi zostało jeśli któraś z was chce odkupić chętnie odsprzedam posiadam : Bioactive Q10 Uniqinol Płodne komórki 30 szt nie zdążyłam zjeść juz kolejnej paczki 38 zł Femifertil dla kobiet planujących ciąże 17 tabletek - 25 zł Cyclodynon, 40 mg, tabletki powlekane 28 sztuk cena 30 zł oraz dorzuce komuś olej z wiesiołka który stosowałam email do mnie jessica19@op.pl

Ma Pani jeszcze te tabletki Femifertil ?